Nezobrazuje se mi plocha s ikonami
Zdravím, včera jsem projížděl PC programem a-squared free, našlo to nějaké soubory, které jsem dal automaticky do karantény a vypnul comp. Dnes mi po spuštění naběhla na ploše pouze tapeta bez ikon a ovladací lišty. Vše musím otevírat přes správce úloh - zde jsem zjistil, že "Tento počítač" a výše zmíněný program mají neaktivní ikonu ... :-/ Poradí mi někdo, co s tím. Díky.
Nez neco odstranis je dobre s epodivat co to je ;) Osobne bych asi zkusil vytvorit novy uzivatelsky profil.
no ale tim spusti ten explorer.exe ale bude to muset delat pri kazdym spusteni a kdovi jestli to vubec pujde, kdyz samo to nejde... skus pohledat ty zalohy, bojim se minimalne opraveni systemu v horsim pripade reinstall
Já jsem jednu dobu A-Squared Free používal bez problémů. Bůhví co jsi tam všechno měl. Nikdy se mi to nestalo a zálohy to asi nedělá. Je to free... možná to bude umět placená verze. Nepamatuju si, že by to šlo obnovit, i když jsem to nezkoumal.
Často nejlepší je rovnou reinstall a potom dodržovat nějaký zásady jako antivir, bezpečný prohlížeč (ne IE), firewall, antispyware, imunizace od Spybotu apod.
Často nejlepší je rovnou reinstall a potom dodržovat nějaký zásady jako antivir, bezpečný prohlížeč (ne IE), firewall, antispyware, imunizace od Spybotu apod.
Spustil bych explorer a odinstaloval ten a-squared free
Takové utilitky vůbec nepoužívám a když už bych si to tak podělal tak už bych si to radši cele přeinstaloval...
Takové utilitky vůbec nepoužívám a když už bych si to tak podělal tak už bych si to radši cele přeinstaloval...
Můžeš se zkusit mrknout do konfigurací ( Start -> Spustit -> msconfig, příp. services.msc ), jestli máš ve Službách zatrhnutý explorer.exe ( resp. by teoreticky mohl být i v záložce Po spuštění ). Vista tu službu nemá uvedenou, nevím, jestli je v XP. Jako úplně blbé, ale snad funkční řešení ( než obnovíš systém nebo jej rovnou přeinstaluješ ) můžeš vyhledat soubor explorer.exe na disku a přidat jej do složky Po spuštění v nabídce Start. Ale to mi přijde fakt tak blbé, že bych tak nenechal PC běžet dlouho.