pomale nacitani stranek
Zdravim. Vsiml sem si ze se mi zacli pomaleji nacitat nektery stranky. U nekterych to de pomaleji u nekterych rychleji. Myslim ze problem je v tom ze sem si nainstaloval ruzne firewali a zkousel sem ktery by mi vyhovoval nejlip (vzdycky samozrejme jen jeden a pak uninstall). S nekterymi sem mel potiz je odinstalovat a myslim ze v tom je ten problem. Neco jeste zustalo v PC a brzdi to nacitani stranek. Zkousel sem ruzne cistice registru. Nic nepomohlo snad jen trochu Tuneup utilities. Ten jediny sem ponechal v PC (zdal se mi nejlepsi :))
Nejvetsi podezreni mam ze to udelal firewall ZoneAlarm.
Mohli byste mi kdyztak poradit nejaky program nebo co bych mel udelat. Diky.
Nejvetsi podezreni mam ze to udelal firewall ZoneAlarm.
Mohli byste mi kdyztak poradit nejaky program nebo co bych mel udelat. Diky.
Určite by som sa rozhodol rezolútne pre reinštaláciu Windows. Hľadať, čo všetko mohol daný firewall v systéme vykonať... to je ľudovo povedané o hubu a takmer nemožné.
Zkusil sem ten "your unninstaler" ale nic to nenaslo. Teda naslo to programy co tam mam,ale je divny ze nektery tam vubec nejsou napsany pritom sou nainstalovany. To samy to pise aji v tom windowzackym okne jak se odinstalovavaj programy. Proste tam chybi programy. To me delalo uz driv a ani reinstal myslim nepomoh. Jen na chvili a pak zase zmizi. Mam kouzelnej kompl :(
Od Nortonu nic. Jen ten ZoneAlarm. Nekde sem cetl ze s tim mel taky problem to odinstalovat. Jeste teda Kerio a dalsi :)
nevite teda o necem jak na to?
nevite teda o necem jak na to?
[QUOTE=Pavel Boček;52514]jestli si měl něco od Nortonu tak oni mají speciální uninstaller...[/QUOTE]
jak na co do dnes si vzpominam jak sem odinstalovalal nekolik stanic s corporate antivirem a teda jako na tohle sem nasranej na symantec jeste ted
jak na co do dnes si vzpominam jak sem odinstalovalal nekolik stanic s corporate antivirem a teda jako na tohle sem nasranej na symantec jeste ted
[QUOTE=pas!k;52652]jak na co do dnes si vzpominam jak sem odinstalovalal nekolik stanic s corporate antivirem a teda jako na tohle sem nasranej na symantec jeste ted[/QUOTE]
proč? je zdarma ke stažení :notsure (kdyby sis všechno archivoval jako já tak příště už jen sáhneš do oddílu a máš to stejně rychle jako normální unistall :thumb)
proč? je zdarma ke stažení :notsure (kdyby sis všechno archivoval jako já tak příště už jen sáhneš do oddílu a máš to stejně rychle jako normální unistall :thumb)
[QUOTE=Pavel Boček;52712]proč? je zdarma ke stažení :notsure (kdyby sis všechno archivoval jako já tak příště už jen sáhneš do oddílu a máš to stejně rychle jako normální unistall :thumb)[/QUOTE]
tak tim si opravdu nejsem jisty .. je to uz nejakej ten patek dozadu a jediny postup ktery byl mimochodem i na webu symantecu byl .. smaz slozku x y .. vlez do registru najdi vsehcny klice xxxxxyyyyyyy smaz je vlez do registru smaz vsechny klice xxxxyyyyy a smaz je atd atd :) A to uz vubec nemluvim o tech jejich nis provedeni .. jako pokud mas nekde zbytecnej vykon ktrej bys chtel vyuzit i kdyz na pc nikdo nedela klidne si instaluj NIS ;)
tak tim si opravdu nejsem jisty .. je to uz nejakej ten patek dozadu a jediny postup ktery byl mimochodem i na webu symantecu byl .. smaz slozku x y .. vlez do registru najdi vsehcny klice xxxxxyyyyyyy smaz je vlez do registru smaz vsechny klice xxxxyyyyy a smaz je atd atd :) A to uz vubec nemluvim o tech jejich nis provedeni .. jako pokud mas nekde zbytecnej vykon ktrej bys chtel vyuzit i kdyz na pc nikdo nedela klidne si instaluj NIS ;)