Kompatibilita toneru
Nevíte prosím někdo, nebo nemáte nějakou zkušenost, jestli je možné použít toner (myslím ten prášek) Kyocera do tiskárny Epson? Odešla mi tiskárna Kyocera, ale zbyly tři plné tonery, tak jsem z nich prášek vysypala do pytlíku a prázdné tonery vrátila. Počítala jsem s tím, že prášek nasypu do toneru v druhé tiskárně Epson Aculaser M2000 (čip na renovaci už mám koupený), ale někde jsem četla, že ten prášek z různých tiskáren nemusí být kompatibilní, že Kyocera používá nějakou jinou technologii, jakési keramické kuličky či co a že to může zničit tiskárnu. Poradí někdo? Díky.
Vidis, ja bych ty tri zbyle plne tonery radeji prodal a koupil si spravny.
Jina technologie to sice nemuze byt (laser jako laser), ale jestli nechces riskovat poskozeni tiskarny, prasek odevzdej ve sbernem dvore.
Jina technologie to sice nemuze byt (laser jako laser), ale jestli nechces riskovat poskozeni tiskarny, prasek odevzdej ve sbernem dvore.
Dík za odpověď, bohužel jsem ty tonery (ty plastové černé krabice) musela vrátit, byly zapůjčené k tiskárně, bylo to tak ve smlouvě. Říkala jsem si, že ten zbylý prášek ještě využiju.
Určitě nepoužívat tonerový prach do jiné tiskárny, je možné poškození. Každý toner nebo tiskárna má trochu specifický typ. Ale pokud bys chtěl nový levný toner tak http://www.naplnka.cz