Vyšší verze PHP do WAMP
Ahoj, používám WAMP 2.4. (obsahuje PHP 5.4). Prosím, jak můžu upgradovat jednotlivé části (PHP, MySQL) samostatně? Vzhledem k systému Windows XP/SP3 mi nejde nainstalovat vyšší verze celého wampu. Předem díky za radu.
koukni TADY
je to pro verzi WAMP 2.2
jde o to jestli tě v upgradu nebudou omezovat další věci potřebné pro správnou funkci v XP již nepodporované.
je to pro verzi WAMP 2.2
jde o to jestli tě v upgradu nebudou omezovat další věci potřebné pro správnou funkci v XP již nepodporované.
Tak to nejde, zkoušel jsem i xampp, ale to je to samé, od PHP 5.5. nepodporuje XPéčka. Potřeboval bych do XP nějak dostat aspoň PHP 5.6., to ostatní mi stačí co mám ve Wampu (Apache 2.4.4, MySQL 5.6.12). Víš prosím o nějakém řešení (kromě změny OS)? Předem díky.
Zkousel jsi https://github.com/ProgerXP/php-5.6-xp ?
Ahoj, tak podle tvé rady jsem si nainstaloval XAMMP, PHP 5.6 v něm funguje, skripty O.K. Jen v Nette mi nejdou následující funkce viz screen z checkeru.[ATTACH=CONFIG]32259[/ATTACH]
S tim tedy uz bohuzel netusim, mozna bych zkusil stackoverflow nebo podobny web, tam by nekdo mohl vedet.
Kazdopadne se zeptam na co je ten server urceny? Neprijde mi jako idealni volba tohle provozovat na Windows XP
Kazdopadne se zeptam na co je ten server urceny? Neprijde mi jako idealni volba tohle provozovat na Windows XP
Ahoj, jako local. Přepsal jsem v php.ini cestu do 'ext'. Místo extension_dir = "ext" -> extension_dir="C:\ xampp\php\ext" a skoro vše už chodí - viz screen. [ATTACH=CONFIG]32285[/ATTACH] Při prvním startu xamppu mi to však hlásí chybějící knihovny OCI.dll, avcodec-56.dll, LIBPQ.dll, aspell-15.dll, pthreadVC2.dll, libfuzzy-2.dll, libsvn_client-1. dll, avcodec-56.dll, libcouchbase.dll, libxl.dll, avcodec-52.dll, CORE_RL_wand_.dll, fbclient.dll, icuuc53.dll, libsasl.dll, glib-2.dll, pdflib.dll [ATTACH=CONFIG]32286[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]32287[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]32288[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]32289[/ATTACH] atd. Po potvrzení (celkem 20x) mi naběhne Apache, za pár vteřin vše znova a pak už to fachčí jak má.