Složky problém ?
Zdravim všechny.potřebuju poradit.stává se mi to skoro ob každé zapnutí pc.zapnu,naběhnou xpčka.a když chci kliknout na jednu složku,a vlézt do ní,rozsvítěj se mi třeba ještě 6 jinejch složek najednou,a všechny se otevřou.kde hledat problém ? pak musít dát reset tlačítkem natvrdo,a bud to udělá ještě jednou po naběhnutí,nebo to jede normálka.díky moc všem
Dalo by sa to ukázať obrázkom, prípadne by si mohol natočiť krátke videjko (napr. cez InstantDemo), ktoré by tento tvoj problém umožnilo zobraziť?
Něco podobnýho se mi stávalo, když jsem na klávesnici používal kombinaci RAlt-RShift-písmeno (pro speciální anglický znaky na český klávesnici, např. levá a pravá složená závorka), a na klávesnici potom zůstal "viset" jakoby zmačknutej Ctrl (což mi trvalo taky docela dlouho a dost restartů, než jsem na to přišel, protože v tý klávesový zkratce se Ctrl vůbec nemačká, ovšem RAlt jsem se pak dozvěděl funguje v určitých případech zhruba jako Alt+Ctrl) - začalo to pak dělat takovýhle podobný podivný věci, i s myší (logicky) apod. Odblokovalo se to stisknutím další kombinace s Ctrl, např. Ctrl+Enter.
Možná to je nějakej podobnej případ, možná ne (třeba by se mohla nějak blbě "inicializovat" klávesnice) - zkusil bych vypojit a znova zapojit klávesnici, vypojit a znova zapojit myš, a zkusit použít jinou klávesnici a myš (pro vyloučení/potvrzení, že to je nějaká z těchhle komponent). Může to být samozřejmě i někde dál, třeba v řadiči na desce (pokud jsou PS/2, zkusil bych třeba jinou USB a naopak), na vině může být třeba i napájení desky (po určitý době - jednom dvou zapnutích - se "stabilizuje" apod.).
Možná to je nějakej podobnej případ, možná ne (třeba by se mohla nějak blbě "inicializovat" klávesnice) - zkusil bych vypojit a znova zapojit klávesnici, vypojit a znova zapojit myš, a zkusit použít jinou klávesnici a myš (pro vyloučení/potvrzení, že to je nějaká z těchhle komponent). Může to být samozřejmě i někde dál, třeba v řadiči na desce (pokud jsou PS/2, zkusil bych třeba jinou USB a naopak), na vině může být třeba i napájení desky (po určitý době - jednom dvou zapnutích - se "stabilizuje" apod.).
skusil jsi připojit klávesnici do jiné díry ?? popř. jestli máš na PS/2 ,tak odpojit,připojit...
Pokud nepomůže,projet spywarem, pokud ani to -clean registr , pokud ani to ,formát
Pokud nepomůže,projet spywarem, pokud ani to -clean registr , pokud ani to ,formát
viry spamy nic.new instalace.antivir,i na štěnice programy.udělá to jakákoliv složka.když mám na ploše tento počítač,koš,hry,programy,seznamy,atd....,tak stačí kliknout na jednu,a zmodraj ještě ktomu třeba 5 ostatních složek,a všechny se najednou otevřou sami.nic s tim neuděláš.pozavíráš okna všechny,pak chceš zas jen jednu otevřít,a opět to samý.restart,a bud to dělá zas nebo to jede v pohodě.restart nejde,musím restart tlačítkem natvrdo.nevím si rady ......
Musí to dělat klávesnice. Zažil jsem to už víckrát. Prostě máš nejspíše zaseknutý shift nebo něco podobného, zkus si pujčit jinou klávesnici a vyzkoušej
Jj, taky bych to svedl na klávesnici. Taky se mi to stávalo u jedné klávesnice a řešil jsem to tři dny, než jsem si všiml, že Shift leze do své výchozí pozice trochu nemotorně a někdy se zasekne poněkud nakřivo.
Asi to bude opravdu HW problém, i když nedokážu pochopit, jak by tohle mohla vyvolávat poškozená klávesnice. Každopádně doporučuji periferie vyměnit a prozkoušet...
no tiez by som to videl na nejaky virus, ale....zazil som uz podobnu nelogicku haluz a nakoniec sme prisli na to, ze chalan trosku oblial klavesnicu, sice ju vysusil a tvarila sa ze normalne funguje, ale obcas stvarala riadne zahadne veci. Ja by som odporucil v prvom rade vyskusat druhu klavesku. Tak aspon vylucis HW problem...