Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Blika druhy monitor

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    9

    Zdravim panove, resim problem. Koupil jsem si novy monitor Samsung SyncMaster 223BW. Jelikoz jsem zvykly pracovat na dvou monitorech, tak k nemu mam pripojeny druhy (17" BenQ FP767-12). Oba dva monitory jedou na GK nVidia Ge Force 6600GT od Asuse. Samsung jako primar na DVI, BenQ jako sekundar na analogu. BenQ ale neuveritelne blika. Monitory jsou nastavene primar: 1680x1050x60Hz a sekundar: 1280x1024x75Hz (oboji doporucene od vyrobce). Zkousel jsem i nove ovladace, zkousel jsem je prohazovat na konektorech a to zase blika Samsung, takze to vypada jako by analog byl od DVI zaruseny. Pokud vytahnu DVI, tak monitor prestane blikat. Nema nekdo nejaky napad, nebo nesetkal se s necim podobnym. Potrebuji to nutne vyresit a uz me nic nenapada a novou kartu kupovat nechci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    skus sundat to rozlišení ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    eraser

    Citace Původně odesláno od crasher.km Zobrazit příspěvek
    skus sundat to rozlišení ...
    To by nešiel v natívnom rozlíšení, čo by nebolo moc príjemné.

    Skúsil by som si požičať zopár kvalitných DVI a VGA káblov, či by to nezabralo a rušenie sa neeliminovalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    Tak než pořizovat kvalitní kabely,tak může toto skusit ne ?
    Nestojí to nic ,stát se nic nemůže a možná to pomůže ... Ta 6600GT taky není žádná sláva.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    eraser

    Ja som používal duálko na ďaleko starších a horších kartách, no všetko fungovalo bez problémov. Naviac tá karta nie je nejaký ManLi. Samozrejme za vyskúšanie zmeny rozlíšenia nič nedá, no ako hovorím, pokiaľ nepobeží v natívnom rozlíšení, tak to tiež nie je výhra.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    A máš to dobře zapojené do zásuvky? stejné póly? + -
    Když je to opačně tak monitor hnusně bliká...pry
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    taky sem nad tím přemýšlel,ale vždyť to nejde otočit snad ne ? :X jedině přez lupiče?!?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    jde to otočit uplně lehce - obyč. rozdvojkou
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    říkám - jedině lupič ( obrací fázi na těch kulatých koncích )
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Co zkusit stáhnout frekvenci na tom druhým taky na 60Hz...? Třeba to kartě nedělá dobře když jsou dva na jiné frekvenci. Na monitorech u nás ve škole sem taky zkoušel jednou dát ze 60 na 75 a vypadalo to hnusně a hned mě začaly bolet voči
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    9

    Zkusil jsem prehodit napajeni a nic. Pokud odpojim od napajeni primar (samsung na dvi) sekundar prestane blikat. Kdyz jsem mel drive na sekundaru starsi crt, tak to bylo bez problemu. Kabel jsem zkousel vymenit, ale nic lepsiho, proste jen jiny a taky zadna zmena...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    198

    mam na starsim kompu (gf6600) podobny problem - Samsunga na vga jako primar, hyunday na sekundaru, obe LCDecka. Kdyz zapnu varnou konvici samsung zacne zbesile blikat. Na nove karte s dvema DVI to na stejnych monitorech neblika. Typoval bych to na nakou rusivou frekvenci pres sit a zemne na obouch monitorech a grafice. Zkousel jsem ten VGA kabel odrusit civkou ale bylo to naprd. Vzhledem k tomu, ze vidim, ze mate take 6600ku je mozne, ze je to bohuzel vlasnost graficke karty.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    9

    No tak ac nerad, tak to vidim teda na novou grafiku se dvema DVI vystupy Vidim to teda asi tady na tu: http://interlink.tsbohemia.cz/defaul...em&stiid=64690
    Jake jsou na ni nazory, doufam, ze uz to teda vyresi problem. Tudiz se budu zbavovat me Asus 6600GT SP s VIVO, na PciE. Pokud by mel nekdo zajem tak na jook@seznam.cz Mela by byt jeste v zaruce, papiry pohledam, neni stara snad ani rok.
    Naposledy upraveno uživatelem jook: 12-10-2007 v 16:26 Důvod: omyl
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. LCD: Bliká mě monitor v režimu PC
    Od Symphonik v sekci Monitory
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-03-2014, 11:27
  2. Novy LED monitor 22'' ASUS VE228HR blika
    Od dporupka v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-11-2012, 19:53
  3. LCD: LCD monitor BENQ 23" bliká-zežloutne
    Od Milan01 v sekci Monitory
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 19-02-2012, 09:25
  4. Radeony: Jak odeslat okno na druhy monitor?
    Od homi v sekci Grafické karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-09-2010, 10:44
  5. XP nevidí druhý monitor (adaptér)
    Od cml11 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-03-2007, 08:47