Njn mrizka me stve. Nicmene jak to ted udelat kdyz nad to prijde TVkarta - foukat zezhora na tu kartu (grafickou) fakt nemuzu, achjo.
Njn mrizka me stve. Nicmene jak to ted udelat kdyz nad to prijde TVkarta - foukat zezhora na tu kartu (grafickou) fakt nemuzu, achjo.
Naposledy upraveno uživatelem Lo: 16-10-2007 v 10:08
Chlape s tebou je to fakt marny....
mech13 ti napsal, at tam tu Noctuu jen zkusis polozit a zahrat si Carbony, jestli to ty karte nepomuze. Tim nemyslel na pul roku, ale na pul hodiny.... pak si tam tu TVkartu klidne dej
Nebo tu bednu otevri a foukej tam stolnim ventilatorem, at vyzkousis, jestli se to s lepsim chlazenim zlepsi....
Naposledy upraveno uživatelem husky14: 16-10-2007 v 10:57
Jiste, hodil jsem tam nejaky chladic co se mi valel doma (yate loon - vyrabi treba nexusy, takze asi zadny shit) a pomohlo to, jen sem to nenapsal, ted resim problem s tou TV kartou.
to sme se z tebe snazily tak dlouho vypacit...
takze tvuj problem je v chlazeni, je potreba na nem zapracovat
tim ze nad tu grafiku das jeste TV kartu tu grafiku uplne uvaris, uz ted ta grafika nezvlada a ta TV ji jeste pridusi pristup vzuchu a uvari se ti obe karty navzajem...
Nenapsal sem to pár postů zpátky, huh?
@Lo: máš pěkný case, hodně místa, pořádek, ale i tak přes ty "ďurečky" nejen že přiteče minimum vzduchu, ale ani ten ventilátor nic moc nevytlačí. Vycvakej větší díry, opatři mřížkami, přidej fan do předu, DVB-T kup do PCI nebo USB nebo ještě můžeš vyměnit chlazení např. za Accelero, kde pasivní část spíše vysí pod GK.
EDIT by mech13: jj psalale ja to psal jeste o par postu pred tebou
jen jsem mu to pripominal kdyby nahodou na to mezitim zapomel
EDIT by Smeli: fakt, tak to sry...![]()
Naposledy upraveno uživatelem Smeli: 17-10-2007 v 16:35
Asi mi teda fakt nic jinyho nez dalsi vrazeni prachu do PC nezbyde ):