Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 67

Téma: NFS carbon - sekani grafiky a pak final zasek

  1. #1

    Lo Lo je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    93

    Mam MSI radeon 2600XT 512MB a nejnovejsi ovladace, kdyz hraju NFS carbon (a mozna i jiny hry, nevim, nemam) tak se mi po chvili zacne sekat grafika (i zvuk) pak to zas jede dobre pak se to zas seka chvili, pak zas dobre a pak zas seka ... intervali mezi tim kdy to jede dobre a kdy se to seka se podle me zkracuji, seka se to i v menu, nakonec se to sekne uplne a skoci do windows s tim, ze program provedl nepovolenou operaci a byl ukoncen. V sytemtray je pak nasledujici hlaska:

    Mam windows vista busines 32bitovy, cesky a hru verze 1.4. Nic nemam pretaktovano. Bios desky mam taky aktualni. Zdroj hodne overkill - 520W corsaira. Ve windows se to zatim nedeje. Film jsem jeste nezkousel. Zkusim, ale pockam na VC1 verzi 300, jinak to neni poradny test grafiky ....

    nasel jsem http://www.driverheaven.net/vista-ra...ing-error.html - nicmena ja mam teda uz verzi 7.9 ovladacu ...

    Je mi jasny, ze na hry je lepsi xbox, ale kdyz uz mam PC, tak sem to chtel zkusit no. Asi bylo taky lepsi koupit nvidiu, rozhodl sem se pro ATI kvuli videu, ktery ma pry lepsi, ale asi to byla hloupost, nvidia je ocividne celkove stabilnejsi.

    Jeste me napada, ze sem si nainstaloval daemon tools a byl v nich nejaky bordel, takze je teda odinstaluju, ale neznam zadnou alternativu ):, vy ano?
    Naposledy upraveno uživatelem Lo: 11-10-2007 v 21:54
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Instaloval si ovladace i s CCC? Zkus to bez nej....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    Lo Lo je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    93

    CCC chci, pouzivam a potrebuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    TO samý mám u Test drivera. Mám 1950GT od Sapphiru .... prostě nějakej měsíc nic a teď po cca 5 minutách se začne kousat grafika a pak zásek ..nechápu ,teploty jsou dobrý,taktovaná není ... je na ní accelero S1 a 120mm fanem
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    Lo Lo je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    93

    No jo, asi proste ati pokakalo ovladace. Hlavne, ze si koupim intel kvuli stabilite a pak se rozhodnu pro ati, ale za hloupost se plati, no co chtel sem crossifre a 4 DVI a mam co sem chtel. ):

    Vzhledem k tomu, ze v NFS uz sem v tier3 tak je proste sekani neakceptovatelne, to uz je lepsi zazitek ze hry na nvidii z doby kdy se objevili pciexpress ...

    Samozrejme bych byl radsi, kdyby se to vyresilo a ja usetril penize (i kdyz uz poucen a ke koupi ati budu pristupovat s hoooodne velkou obezretnosti)

    BTW moje saphire r9000 me fungovala tak asi 5 let a pak zacala padat i jenom ve 2D ve windows, taky zuzo.
    Naposledy upraveno uživatelem Lo: 11-10-2007 v 22:29
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Tak to vypada na problemy 7.9, zkouseli ste starsi Catalysty?
    Nebo muzete zkusit 7.10.... http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    Lo Lo je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    93

    OK, stahuju ty 7.10 ... jeste pred par hodinama tam nebyli, alespon ne pri pristupu pres link na hledani ovladacu v support sekci stranek.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od Lo
    ...rozhodnu pro ati, ale za hloupost se plati, no co chtel sem crossifre a 4 DVI a mam co sem chtel...
    Když si taky pořídíš Vistu (kapitola sama pro sebe) a novou grafiku, obojí ještě s dosud neodladěnýma ovladačema tak se člověče nediv. Vlastně nevím proč Vistu. DX10 je i pro XP, nic novýho ten systém nemá, tak co
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    Lo Lo je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    93

    Hmm, tak pri instalaci 7.10 spadl rundll32 s tim, ze spad nejakej nvcp (ocividne neco od nvidie) a uplne rozhodil obraz, tak zkusim jeste vyhazat nvidia veci a uvidim co to udela, asi se to hada, takze zamer mit ati a nvdiu zaroven nevyapda nadejne.

    EDIT:
    Tyjo super, tak nvidia veci ani nejdou odinstalovat, fajnovka no.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Lo Zobrazit příspěvek
    Hmm, tak pri instalaci 7.10 spadl rundll32 s tim, ze spad nejakej nvcp (ocividne neco od nvidie) a uplne rozhodil obraz, tak zkusim jeste vyhazat nvidia veci a uvidim co to udela, asi se to hada, takze zamer mit ati a nvdiu zaroven nevyapda nadejne.
    Hele jestli si menil nVidii za ATInu, tak musis opravdu dukladne odinstalovat nV ovladace nejakym driver cleanerem (nekdo dava i reinstal systemu)....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    Lo Lo je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    93

    Jojo pustil sem drivercleaner na nvidiu, reinstalnul 7.10 a zda se, ze to funguje - ~15 minut to ted jelo bez problemu.

    No divne, by to znamenalo, ze clovek nemuze mit na hry v PC ati a nvidiu dohromady \:

    No a reinstalovat stejne hodlam na 64bitove visty ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Od kdy se ty ovladače vlastně tak nesnáší...? TNT2 a Xpert 2000 drivery na jednom PC mi nedělaly problém
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    Lo Lo je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    93

    NOVE ZJISTENI

    Sice to teda tech 15 minut jelo OK, ale ted to zase zacalo sekat, takze problem furt trva ):

    O vykendu snad nahodim ty x64 visty a uvidim.
    Naposledy upraveno uživatelem Lo: 11-10-2007 v 23:32
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Lo Zobrazit příspěvek
    O vykendu snad nahodim ty x64 visty a uvidim.
    To bude nejspis jeste horsi....

    Btw. nezkousel si starsi, treba 7.7?
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 11-10-2007 v 23:42
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Hmm po dlouhe dobe klidu mam problem ktery je naprosto stejny s tim co popisuje Lo v prvnim postu. Hraju si svoje oblibene WoWko a najednou cerna obrazovka ktera asi po 10ti sekundach zase naskoci a vyhodi to tu chybu. (Ovladac zobrazeni prestal odpovidat a byl obnoven) Napred jsem si myslel ze je to pretaktovanim karty a nebo nedostatecnym chlazenim. Zvedl jsem tedy otacky chladicu z minima na stred a rikal jsem si ze mam po problemu... Ale ouha na druhy den stejny problem. Tak jsem dal vetraky na max a dal vsechno na default a rikal si ze to uz musi byt ok. Dva dny pohoda a najednou zase...
    Takze problem bude urcite v nejakych driverech.

    OS mam Windows Vista 32bit
    Catalyst Version 7.9

    Jinak mam pocit ze to neni ani tak drivery od ATi/AMD jako spis ze je/byl problem nekde ve Vistach (uz asi dva dny jsem se s touto chybovou hlaskou nesetkal).

    EDIT: no jak jsem to dopsal tak jsem zjistil ze uz jsou k dispozici Catalyst 7.10 tak jdu stahovat... http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
    Naposledy upraveno uživatelem first.indian: 12-10-2007 v 00:25
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Zásek PC při hře
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 11-11-2010, 11:47
  2. zásek HDD (2TB) na 50%
    Od sLim01 v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-06-2010, 12:12
  3. Zásek u Prime95
    Od durib v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 31-03-2010, 20:44
  4. PC na HRY - Final Comments
    Od barker v sekci PC - archiv
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-10-2007, 15:52
  5. Need For Speed: Carbon
    Od Konnor v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 111
    Poslední příspěvek: 23-01-2007, 16:16