reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Fractal Design má dvě nové skříně ARC

5.6.2013, Jan Vítek, aktualita
Fractal Design má dvě nové skříně ARC
Fractal Design se také odebral na Computex a s sebou přivezl dvě nové skříně, a to ARC XL a ARC Mini R2. Máme tu tedy velký a malý tower s podobným designem, do nějž můžeme zařadit také boční plexisklo. Obě skříně také využívají ventilátory...
Fractal Design se také odebral na Computex a s sebou přivezl dvě nové skříně, a to ARC XL a ARC Mini R2. Máme tu tedy velký a malý tower s podobným designem, do nějž můžeme zařadit také boční plexisklo.





Obě skříně také využívají ventilátory Silent Series R2, ovšem ARC XL nám nabídne daleko více prostoru s devíti slotovými pozicemi, možností využití tlustých 240mm radiátorů nebo tenčích s délkou až 360 mm. Ventilátory nám nabídne tři, pro něž má jednoduchý regulátor otáček (napájí je 12, 7 nebo 5 V).





Dále dostaneme ve dvou šachtách osm diskových pozic (i pro SSD), přičemž za tray se vejdou další dva 2,5" disky či SSD. Alespoň jedna z těchto šachet jde odejmout, takže se opravdu není třeba obávat, zda se dovnitř vejde i ta nejvýkonnější grafická karta. Tato novinka bude s označením FD-CA-ARC-XL-BL-W k dispozici za 120 euro, a to od přelomu července a srpna.





ARC Mini R2 je tedy menší skříň pro základní desky Micro ATX. S ní dostaneme ale také tři ventilátory a čtyři další volné pozice, stejný regulátor otáček se třemi stupni a samozřejmě také rozhraní USB 3.0 na předním panelu.





Disků se sem vejde maximálně šest a také dva další 2,5" na tray a dokonce i do této skříně se má vejít 360mm radiátor nebo tlustý 240mm model. Model Arc Mini R2 Black přijde s označením FD-CA-ARC-MINI-R2-BL-W a cenou 80 euro, a to až na samotném začátku nového školního roku.

Zdroj: TZ Fractal Design
reklama