reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Fujitsu IT Future 2013 se chystá do Prahy

29.4.2013, Jan Vítek, aktualita
Fujitsu IT Future 2013 se chystá do Prahy
Společnost Fujitsu si opět připravila akci, v jejímž rámci se vydá na cesty propagovat své produkty. Jedná se tak o roadshow Fujitsu IT Future 2013, jejíž minulý ročník přilákal na 5000 zájemců a nyní půjde o akci s heslem „Přetváříme IT,...
Společnost Fujitsu si opět připravila akci, v jejímž rámci se vydá na cesty propagovat své produkty. Jedná se tak o roadshow Fujitsu IT Future 2013, jejíž minulý ročník přilákal na 5000 zájemců a nyní půjde o akci s heslem „Přetváříme IT, přetváříme byznys”, která zavítá do celkem 19 zemí v Evropě, na Středním východě a Indii. Do Prahy Fujitsu zavítá 4. června, a to do Paláce Žofín.





Fujitsu se zaměří především na informační technologie v byznysu a konkrétně na využití mobilních zařízení a cloudu (Touching the cloud), pak to bude téma o získání toho "správného mixu interních a externích znalostí a služeb v oblasti IT" (Smart Sourcing) a pak přijde řada také na hardware, konkrétně nové notebooky LIFEBOOK a tablety STYLISTIC, počítače typu All in One, pracovní stanice CELSIUS, skenery, servery PRIMERGY S7 a nejnovější služby a řešení jako Fujitsu PalmSecure a Fujitsu Eco Track.

Na akci si vezmou slovo také osobnosti z řad vedení firmy Fujitsu, jako je Dr. Joseph Reger (CTO Fujitsu Technology Solutions) a ing. Radek Sazama (Generální ředitel pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko) a mezi partnery celé roadshow bdou patřit především Intel, NetApp a pak Brocade, Cisco, Citrix, Microsoft, Nokia, Oracle, SAP, SUSE, Symantec a VMware. Více se dozvíte na stránkách Fujitsu (viz zdroj).

Zdroj: TZ Fujitsu
reklama