reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Fujitsu již nabízí nové Lifebook pro profesionály

21.6.2011, Jan Vítek, aktualita
Fujitsu již nabízí nové Lifebook pro profesionály
Společnost Fujitsu u nás představila své nejnovější notebooky řady Lifebook, které jsou určeny pro profesionály, jimž mají přinést nové funkce pro vyšší uživatelský komfort a v důsledku i vyšší produktivitu. Fujitsu se zde dle vlastních...
Společnost Fujitsu u nás představila své nejnovější notebooky řady Lifebook, které jsou určeny pro profesionály, jimž mají přinést nové funkce pro vyšší uživatelský komfort a v důsledku i vyšší produktivitu. Fujitsu se zde dle vlastních slov zaměřilo na detaily pro usnadnění práce, šetření energií i ochranu samotného notebooku. To znamená, že získáme možnost kdykoliv nabíjet zařízení přes rozhraní USB (i při vypnutím notebooku, což tedy není nic nového), pak dostaneme Scroll Wheel, čili rolovací kolečko umístěné vedle touchpadu a úsporný "0-Watt AC adaptér".



Tento adaptér má jednak šetřit energií a pak také chránit baterii před poškozením kvůli nadměrnému nabíjení. Adaptér u vypnutého počítače nejdříve dobije baterii a pak se zcela vypne. Dále Fujitsu ve zprávě mluví o bezdrátovém přenosu prezentací i videa na externí obrazovky či projektory, což zajistí známá technologie Intel WiDi (Wireless Display) a modulární šachtu určenou především pro optické mechaniky lze zde využít pro nový projektor Bay. Kromě toho do ní ale můžeme zasunout také sekundární baterii nebo pevný disk.

Více jsme se bohužel ze zprávy nedozvěděli, ale model Lifebook P771 byl představen již letos v květnu. Již by také měly být k dostání, a to za ceny od cca 34000 Kč s DPH.

Zdroj: TZ Fujitsu
reklama