reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Fujitsu uvádí profi 2D i 3D displej

28.11.2011, Jan Vítek, aktualita
Fujitsu uvádí profi 2D i 3D displej
Společnost Fujitsu ve své tiskové zprávě představila nový 23" displej s označením P23T-6 FPR 3D a rozlišením Full HD, který je vybaven přepínačem pro aktivaci 3D zobrazení, k čemuž uživateli pomohou polarizační 3D brýle. Výrobce se zde dle...
Společnost Fujitsu ve své tiskové zprávě představila nový 23" displej s označením P23T-6 FPR 3D a rozlišením Full HD, který je vybaven přepínačem pro aktivaci 3D zobrazení, k čemuž uživateli pomohou polarizační 3D brýle. Výrobce se zde dle vlastních slov zaměřil na uživatele systémů CAD/CAE, simulačního software a systémů pro zpracování geo/satelitních dat. Konkrétní cíle jsou architektura, lékařství, reklama, apod.





Jako 3D technologie se zde uplatnila FPR (Filmtype Patterned Retarder) na panelu typu IPS (In-Plane Switching) s odezvou 5 ms, která nemá unavovat oči efektem "crosstalk", čili částečným zobrazením obrazu pro pravé oko levému oku a naopak.

Monitor dále obsahuje ergonomický stojan (nastavení výšky, natočení, naklopení a otočení 90 ° na výšku / AutoPivot), rozhraní 4x USB, DisplayPort, HDCP (prostřednictvím DVI-D), DVI a analogové, automatickým nastavením jasu (ABC), gamma nastavením kompatibilním s DICOM a Eco systémem - Tlačítko Eco, režim Eco, Eco řízení podsvícení LED (3 barvy pro 3 režimy).

V klidovém režimu, jak ukazuje fotografie, má monitor spotřebovat velmi málo energie. Jeho dostupnost byla naplánována ještě na tento měsíc.

Zdroj: TZ Fujitsu
reklama