reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Genius HS-970BT: velký Bluetooth headset

1.8.2014, Jan Vítek, aktualita
Genius HS-970BT: velký Bluetooth headset
Společnost Genius si jako své nejnovější příslušenství připravil nový headset HS-970BT, který přichází ve dvou barevných verzích a slibuje možnost telefonování, kvalitního poslechu a také připojení dvou zařízení.
Headset Genius HS-970BT s rozhraním Bluetooth tak můžeme připojit na dvě různá zařízení najednou. Z přehrávače si tak můžeme ve sluchátkách poslouchat hudbu a na druhém kanálu můžeme mít připraven telefon. Samotná sluchátka mají uzavřenou konstrukci a velké obdélníkové circumaurální náušníky. Nejde tedy o headset určený pro nošení ven, i když v tom nám samozřejmě nikdo bránit nebude.





Pro přenos zvuku se využívá rozhraní Bluetooth 4.0 a kodek aptX. Ve výbavě je samozřejmě i mikrofon a pak také obvyklá tlačítka pro přijímání či odmítání hovorů nebo pro přehrávání hudby. Dále tu máme rozhraní NFC, díky němuž je spárování s dalším zařízením velmi jednoduché. Stačí obě zařízení k sobě přiblížit a je hotovo.

Genius HS-970BT ale není omezen pouze na použití s Bluetooth a má také linkový 3,5mm vstup, který může posloužit třeba pro případ, že se vybije baterie. Výrobce bohužel ve specifikacích neprozradil, jakou má vestavěná baterie Li-ion kapacitu a jak dlouho má vydržet v provozu. Uvedl však cenu 1080 Kč s DPH a dvouletou záruku.

Genius
HS-970BT
Provedení
Bezdrátové
Připojení
Bluetooth 4.0, Jack
Baterie
Lithium Ion
Rozměry
176,6 x 1886 x 71 mm
NFC
ANO
Součást balení
HS-970BT, USB nabíjecí kabel, 3,5mm jack audio kabel

Zdroj: TZ Genius
reklama