reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Genius má novou ergonomickou myš a klávesnici

24.10.2012, Jan Vítek, aktualita
Genius má novou ergonomickou myš a klávesnici
Především do kanceláří je určena nová ergonomická sada myši a klávesnice Genius ErgoMedia 8000, která nabídne bezdrátový přenos dat pomocí klasické 2,4GHz rádiové technologie a USB transmitteru. To vše získáme za doporučenou cenu 1065 Kč...
Především do kanceláří je určena nová ergonomická sada myši a klávesnice Genius ErgoMedia 8000, která nabídne bezdrátový přenos dat pomocí klasické 2,4GHz rádiové technologie a USB transmitteru. To vše získáme za doporučenou cenu 1065 Kč s DPH.





Klávesnice má ergonomické zakřivené hlavního pole kláves a jak můžete také vidět na přiložené fotografii, klávesy nad šipkami mají jiné uspořádání, které odpovídá spíše než klasice pokusům firem Logitech a Microsoft před několika lety. Vedle toho byly také zmenšeny funkční klávesy včetně Esc, což si Genius také mohl odpustit. Leckdo ale bude okouzlen množstvím dalších prvků pro ovládání multimédií, spouštění aplikací a pak je tu také rolovací kolečko Magic Roller pro vertikální i horizontální posouvání stránek. Speciálních tlačítek je zde celkem 36, rozměry klávesnice jsou 510 x 245 x 30 mm a hmotnost 998 gramů.

Bezdrátová myš má pogumovaný povrch a senzor BlueEye (obdoba microsoftího Bluetrack), který má dobře fungovat i na skleněném povrchu. Nabídne nám také přepínatelné rozlišení 800 / 1600 dpi a také funkci Vista Flip umožňující grafický 3D pohled. Tlačítek má tato klávesnice celkem sedm.

Zdroj: TZ Genius
reklama