reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Genius nabídne myš pro hraní MMO a RTS

22.9.2012, Jan Vítek, aktualita
Genius nabídne myš pro hraní MMO a RTS
Společnost Genius přichází na trh s novou herní myší patřící do řady GX Gaming. Jedná se o model Gila určený pro hráče masivních multiplayerových nebo real time strategií. Pochlubit se může jádrem SG Core II, které je prý přetaktované a...
Společnost Genius přichází na trh s novou herní myší patřící do řady GX Gaming. Jedná se o model Gila určený pro hráče masivních multiplayerových nebo real time strategií. Pochlubit se může jádrem SG Core II, které je prý přetaktované a umožní nastavit rozlišení od 200 do 8200 dpi.





V tomto případě jsou ale velmi důležitá dostupná tlačítka, jichž je dohromady 12. Rozmístěna jsou tak, aby byla celá myš vhodná pro praváky i leváky, což tedy obvykle k sobě moc nejde. Dále tu je systém se 4,5g závažíčky, která umožní upravit celkovou hmotnost, uvnitř myši se skrývá 32 kB paměti pro uložení nastavených maker a snad i profilů.





Dále Genius poukazuje na pozlacený USB konektor a odezvu rozhraní 1 ms, tlačítko Sniper pro dočasné snížení rozlišení dpi (to bych tedy u myši pro MMO a RTS zrovna nehledal) a také tu je nastavení Angle Snapping. To dle tiskové zprávy "zvyšuje přesnost kurzoru při vyšších rychlostech", i když obvykle jde tedy spíše o funkci zamezující vyrovnávání pohybu kurzoru, aby ten věrněji kopíroval pohyb myši. Pro nastavení poslouží uživatelské rozhraní Scorpion pro programování tlačítek, které dovolí nastavit až 72 maker a také upravit styl podsvícení. Barvy si budeme moci díky RGB diodám namíchat libovolně a upravit je na celkem třech místech myši.

Genius Gila s rozměry 114 x 72 x44 mm a hmotností 197 g tedy dohromady nepřináší nic nového a v některých ohledech také kopíruje konkurenci. Mluvím o ukazateli nastaveného dpi a také o dvou předních "reflektorech", jež velmi připomínají řadu Cooler Master Sentinel (viz recenze Sentinel Z3RO-G).

Zdroj: TZ Genius
reklama