reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Gigabite BRIX: malinký desktop s Intel Haswell

9.9.2013, Jan Vítek, aktualita
Gigabite BRIX: malinký desktop s Intel Haswell
Gigabyte si připravil malý desktopový počítač BRIX, jenž se může pochlubit využitím nejnovějších procesorů Intel generace Haswell. Vedle toho nám nabídnou také podporu 4K displejů, přední konektor S/PDIF a také rozhraní USB 3.0, ale to je...
Gigabyte si připravil malý desktopový počítač BRIX, jenž se může pochlubit využitím nejnovějších procesorů Intel generace Haswell. Vedle toho nám nabídnou také podporu 4K displejů, přední konektor S/PDIF a také rozhraní USB 3.0, ale to je dnes už v podstatě samozřejmost.





Celý BRIX má rozměry 30 x 108 x 114 mm a díky svým rozměrům se může vměstnat také na zadní stranu monitoru. Hodit se pak bude na pozici domácího multimediálního počítače nebo i prostého PC pro kanceláře. Vybaven je k tomu také modulem s Wi-Fi a Bluetooth 4.0 a že jde o barebone, uživatel si jej musí dokončit instalací nějakého mSATA SSD, paměti v modulu SO-DIMM a samozřejmě bude nutné také instalovat operační systém.





Další konektory, čili vedle dvojice USB 3.0 a audia na přední straně, jsou už všechny vzadu a jde o napájecí konektor, HDMI, Mini DisplayPort, Ethernet a dva další USB 3.0. PC také můžeme zabezpečit pomocí zámku Kensington.

Co se týče hlavní výbavy, pak BRIX přijde ve čtyřech verzích lišících se použitým procesorem. V nabídce tak máme Core i7-4500U (2 jádra, až 3 GHz), Core i5-4200U (2 jádra, až 2,6 GHz), Core 3-4010U (2 jádra, 1,7 GHz) a Celeron 2955U (2 jádra, 1,4 GHz).

Zdroj: TZ Gigabyte
reklama