reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Gigabyte vypouští na trh svou nejlepší desku se Z77

28.8.2012, Jan Vítek, aktualita
Gigabyte vypouští na trh svou nejlepší desku se Z77
Společnost Gigabyte si připravila vlajkovou loď mezi základními deskami s čipsetem Intel Z77. Jedná se o model Z77X-UP7, která nese robustní napájení s 32+3+2 fázemi (CPU, HD Graphics, VTT) a jde o design Ultra Durable 5 s 60A čipy IR3550...
Společnost Gigabyte si připravila vlajkovou loď mezi základními deskami s čipsetem Intel Z77. Jedná se o model Z77X-UP7, která nese robustní napájení s 32+3+2 fázemi (CPU, HD Graphics, VTT) a jde o design Ultra Durable 5 s 60A čipy IR3550 PowIRstages schopnými poskytnout až 2000W energie. Na této desce má být možné dosahovat s využitím Intel Core i7-3770K frekvencí přes 7 GHz





Gigabyte Z77X-UP7 podporuje až čtyři karty v zapojení CrossFireX a SLI a poskytne 8 linek na každém ze čtyř slotů PCI Expres 3.0 x16. To zajistí čip PLX, který můžeme obejít a zapojit kartu přímo na CPU, pokud ji zasuneme do černého slotu PCI Express.

Pak tu také nechybí 3D BIOS podporující grafiku a myš, samozřejmě nechybí dvě paměti BIOS ROM pro zálohu, mezi nimiž můžeme přepínat (BIOS Switcher), nebo naopak funkci DualBIOS vypnout, abychom ušetřili čas při neúspěšných pokusech o přetaktování.

Funkce OT Touch poslouží pro přetaktování, a to i velmi precizní s nastavením i pro 0,3MHz krocích (BCLK) přímo z OS DOS či Windows. Existuje tu také mód LN2, který v případě potřeby dokáže snížit multiplikátor procesoru na x16. Více se o této desce dozvíte na jejích vlastních stránkách (viz zdroj).

Zdroj: TZ Gigabyte
reklama