reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Herní myš Razer Naga Hex se dočkala druhé generace

19.6.2016, Jáchym Šlik, aktualita
Herní myš Razer Naga Hex se dočkala druhé generace
Společnost Razer představila myš Naga Hex V2 primárně určené pro milovníky her typu MOBA, kteří ocení především sedm programovatelných tlačítek s řadou přednastavených profilů pro hry League of Legends či Dota 2.
Herní myš Naga Hex byla tento týden odhalena v nové verzi, která se chlubí sedmi kruhově uspořádanými tlačítky namísto původních šesti. Uživatel si může funkce tlačítek samozřejmě nastavit podle libosti, k dispozici jsou ale i předem nakonfigurované profily pro hry League of Legends a Dota 2. Právě pro herní žánr MOBA, tedy multiplayerové hry v aréně, kam se kromě dvou už zmiňovaných titulů řad třeba Heroes of the Storm, cílí nová myš od Razer.





Naga Hex V2 disponuje laserovým 5G snímačem s jemností 16 000 DPI, takže maximální přesnost si hráči užijí i při konfiguraci více monitorů nebo na panelu se 4K rozlišením. Za zmínku stojí také podsvícení Chroma, které umožňuje vybrat si jednu z 16,8 milionů barev a mnoha efektů. Světelné profily jsou navíc nakonfigurovány pro nespočet herních titulů, mezi nimi Overwatch, Call of Duty: Black Ops III či Blade and Soul.

Celkem nalezneme na těle myší Razer Naga Hex V2 čtrnáct programovatelných tlačítek, nechybí ani kolečko s možností náklonu, K dalším vlastnostem patří zrychlení až 210 palců za sekundu a 1ms odezva. Propojení s počítačem probíhá přes 2,1 metru dlouhý opletený USB kabel. Rozměry myši činí 119 x 75 x 43 mm a hmotnost se zastavila na hodnotě 135 g (včetně kabelu). Razer Naga Hex V2 se začne prodávat ještě tento měsíc za cenu 100 eur, v přepočtu 2 700 Kč.





K příležitosti vydání nové myši navíc Razer v červenci a srpnu organizuje celkem šest turnajů ve čtyřech oblastech, kde mohou hráči poměřit své síly v titulech League of Legends a Dota 2. Odměny nejsou přichystány jen pro výherce, ale také pro ostatní účastníky turnaje. Podrobnosti naleznete na oficiálních stránkách.

Zdroj: Razerzone.com
reklama