reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Herní notebook MSI GT783 na trhu

4.1.2012, Michal Vysušil, aktualita
Herní notebook MSI GT783 na trhu
Na trh se dostává nový herní notebook od MSI. Ten nese označení GT783 a podle slov svého výrobce by měl být jednoduše „nejrychlejší“. V testovacím programu 3D Mark vantage dosáhl hodnoty 16000 bodů. Jako procesor zde nalezneme čtyřjádrový...
Na trh se dostává nový herní notebook od MSI. Ten nese označení GT783 a podle slov svého výrobce by měl být jednoduše „nejrychlejší“. V testovacím programu 3D Mark vantage dosáhl hodnoty 16000 bodů. Jako procesor zde nalezneme čtyřjádrový Core i7 a grafickou karty GeForce GTX 580M.



Laptop MSI GT783 obdržel ocenění CES 2012 v oblasti inovativních produktů. Máme tedy co do činění se vskutku zajímavým strojem. Druhá generace procesorů Intel Core i7 disponuje čtyřmi jádry a technologií Intel Turbo Boost 2.0. Ta taktuje jednotlivá jádra procesoru v závislosti na potřebě výkonu. Displej má úhlopříčku 17,3“ a full HD rozlišení. Webová kamera umístěna ve víku displeje má rozlišení 720p.



Grafická karta GeForce GTX 580M má 2 GB GDDR5 VRAM a 256 bitovou sběrnici. Podporuje rozhraní DirectX 11 a Nvidia PhysX. Náruživé hráče potěší technologie Optimus. Ta taktuje grafickou kartu a automaticky reguluje její frekvence. Notebook bude mít operační paměť s velikostí až 32 GB (DDR3). Pro data bude k dispozici úložný prostor s kapacitou až 1,5 TB.



Novinka dále nabízí technologii Turbo Drive Engine a Cooler Boost (stiskem jediného tlačítka se zvýší výkon počítače respektive chlazení). Dále je k dispozici speciální herní klávesnice, reproduktory od dánského výrobce Dynaudio. Cena se pohybuje kolem 67000 Kč.



Zdroj: techPowerUp
reklama