reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Huawei začíná dodávat na náš trh úsporné Gb switche

17.5.2012, Jan Vítek, aktualita
Huawei začíná dodávat na náš trh úsporné Gb switche
Společnost Huawei si pro český trh připravila nové energeticky úsporné gigabitové switche s označením S5700. My přitom o této firmě informujeme především ve spojitosti s chytrými mobilními telefony. Nové swithe Huawei S5700 slibují velkou...
Společnost Huawei si pro český trh připravila nové energeticky úsporné gigabitové switche s označením S5700. My přitom o této firmě informujeme především ve spojitosti s chytrými mobilními telefony.





Nové swithe Huawei S5700 slibují velkou přepínací kapacitu, snadnou správu a rozšiřitelnost, dále plně podporují IPv6 a IPv4/IPv6 dual stack a nabízí ochranu proti různým síťovým útokům včetně Denial of Service (DoS) - SYN Flood, Land attack, Smurf attack a ICMP Flood. Oproti "standardním" switchům také firma slibuje až o 70% nižší spotřebu energie s ohledem na kapacitu, a to pomocí hibernace, variabilní frekvence procesoru switche, atd.

Switche jsou postavené na hardwaru a softwaru Huawei VRP (Versatile Routing Platform), mají 10Gbps uplink, centralizovanou autorizaci MAC adres, 802.1x, NAC, podporu SNMP v1/v2/v3 a GARP VLAN Registration Protocol (GVRP) a technologie MUX VLAN izoluje L2 provoz mezi rozhraními VLAN.

Ještě co se týče ochrany, pak ta poslouží i proti síťovým útokům STP BPDU/root a útokům na uživatele přes DHCP server, man-in-the-middle, IP/MAC spoofing a DHCP request flood.

Doporučené koncové ceny s začínají na 41 999 bez DPH a distribuci zajišťuje společnost SWS.

Zdroj: TZ Huawei
reklama