reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Inovace tiskového řešení dle aktuálních trendů pro malé i střední podniky

29.4.2013, PR článek , inzerce
Inovace tiskového řešení dle aktuálních trendů pro malé i střední podniky
Konica Minolta neustále přizpůsobuje svá zařízení potřebám uživatelů a využívá moderních technologií, aby dosáhla vždy nejlepšího výsledku. U nových strojů tak vždy klade důraz na množství užitečných funkcí, úsporu nákladů a zefektivňování pracovních procesů.

Redakce Světa hardware není autorem tohoto článku a nezodpovídá za jeho obsah.


Díky těmto vlastnostem mohou zákazníci Konica Minolta dosáhnout větší konkurenceschopnosti a upevňovat svou pozici na trhu. Při vývoji nových zařízení však nezapomíná ani na specifické potřeby malých a středních podniků.





Přímo pro ně je navržen nový bizhub 25e. Toto kompaktní černobílé A4 zařízení je určeno především menším společnostem, které však chtějí využívat pokročilé funkce dříve běžné spíše u velkých strojů. Kromě již tradičních, jako je tisk, skenování, kopírování či faxování, nabízí nový bizhub 25e například také skenování do cloudu, podporu účtovacích terminálů nebo jednoduchou digitalizaci a distribuci dokumentů. Disponuje také až pěti různými zásobníky papíru s kapacitou až 2100 listů.





Tento model zaručuje o 40 % delší výdrž spotřebního materiálu a dvojnásobnou životnost stroje. Intuitivní ovládací panel pak zajišťuje snadnou obsluhu a pro svou velmi nízkou spotřebu energie bylo zařízení dokonce oceněno ekologickou značkou Blue Angel. Tiskárna bizhub 25e tak představuje souhrn všech nejžádanějších vlastností, které vzešly z průzkumu mezi zákazníky Konica Minolta.

Více o novém zařízení bizhub 25e naleznete zde.
reklama