Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Intel Developer Forum Praha: uvedení technologie Intel vPro

4.10.2006, Marek Štelčík, aktualita
Intel Developer Forum Praha: uvedení technologie Intel vPro
Dnes, ve středu 4.10.2006, se Praha stala poprvé místem konání prestižní konference Intel Developer Forum (IDF). Kongresové centrum Praha se tak stalo místem, kde manažeři společnosti Intel seznámili účastníky s nejnovějšími technologiemi...
Dnes, ve středu 4.10.2006, se Praha stala poprvé místem konání prestižní konference Intel Developer Forum (IDF). Kongresové centrum Praha se tak stalo místem, kde manažeři společnosti Intel seznámili účastníky s nejnovějšími technologiemi a trendy. V rámci IDF Praha proběhlo také oficiální uvedeni technologie Intel vPro pro střední a východní Evropu. Všichni účastníci konference získají z přednášek, školení a diskusí s vrcholovými manažery a technickými experty ucelený přehled o nejnovějším vývoji. Christian Morales, generální ředitel společnosti Intel pro Evropu, Blízký východ a Afriku, představil pohled společnosti Intel na vývoj odvětví včetně technologických trendů a IT a komunikačního prostředí.



Dodal také to, že uživatelé v poslední době upřednostňují možnost práce s notebooky v terénu a mají zájem o širokopásmové připojení k internetu. Do tohoto trendu zapadá právě technologie WiMAX, kterou společnost Intel aktivně podporuje. Hlavním tématem prvního dne pak bylo především již zmiňované představení technologie Intel vPro. Na IDF proběhl také klasický program Technology Insights, který nabízí unikátní příležitost k osobnímu kontaktu s hlavními technology společnosti Intel. Bližší informace o pražském IDF naleznete zde.

Zdroj: intel