reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

INVEX-DIGITEX 2007 a nejlepší produkty v anketě Diamantové oko

13.12.2007, Jan Vítek, aktualita
INVEX-DIGITEX 2007 a nejlepší produkty v anketě Diamantové oko
14. ročník ankety o nejlepší produkty veletrhů Invex-Digitex je za námi a my se můžeme podívat na její vítěze. Návštěvníci mohli hlasovat pomocí SMS a také internetu a nejvíce obdivu získal grafický program Zoner Photo Studio od Zoner Software,...
14. ročník ankety o nejlepší produkty veletrhů Invex-Digitex je za námi a my se můžeme podívat na její vítěze. Návštěvníci mohli hlasovat pomocí SMS a také internetu a nejvíce obdivu získal grafický program Zoner Photo Studio od Zoner Software, jenž získal Diamantové oko INVEX 2007. V kategorii Diamantové oko DIGITEX 2007 se nejlépe umístila zrcadlovka Canon EOS 40D.



„Rozdělení do kategorií INVEX a DIGITEX bylo letos pravidly stanoveno jednoznačně podle umístění expozice vystavovale. Největší pozornost přilákaly světové novinky, které byly nejen na stáncích nepřehlédnutelné, ale zaznamenaly také výrazný ohlas sdělovacích prostředků, což se rovněž odrazilo v hlasování,“ vysvětluje Petr Ondrášek, ředitel veletrhů INVEX-DIGITEX.

Bez rozlišení kategorie se nejlépe umístil program Zoner Photo Studio. První tři místa ve dvou zmíněných kategoriích obsadily tedy následující produkty.

Diamantové oko veletrhu INVEX 2007
  1. grafický program Zoner Photo Studio 10
  2. bezpečnostní balík ESET Smart Security
  3. notebook Acer Aspire 5920


Diamantové oko veletrhu DIGITEX 2007
  1. digitální zrcadlovka Canon EOS 40D
  2. digitální zrcadlovka Olympus E-3
  3. LCD televizor Sony Bravia KDL-40D3000

Zdroj: TZ INVEX-DIGITEX
reklama