reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

JOYCE ČR uvedla na trh VoIP bránu WELL ATA171P

4.12.2006, Jan Vítek, aktualita
JOYCE ČR uvedla na trh VoIP bránu WELL ATA171P
Firma JOYCE ČR k nám začala dovážet VoIP bránu firmy Well - ATA171P. Tato brána je svými funkcemi určena pro domácnosti a malé firmy, které tak mohou telefonovat prostřednictvím pevné linky a Voice over IP. Dále se na toto zařízení vztahuje...
Firma JOYCE ČR k nám začala dovážet VoIP bránu firmy Well - ATA171P. Tato brána je svými funkcemi určena pro domácnosti a malé firmy, které tak mohou telefonovat prostřednictvím pevné linky a Voice over IP. Dále se na toto zařízení vztahuje akce "Oslavte 10 let s JOYCE", ve které můžete získat poukázky v hodnotě 50,-Kč do OD Tesco za každý kus nakoupeného produktu a váš zákazník prodlouženou záruku na 3 roky.



Well ATA171P je nástupcem modelu ATA152 a představuje další generaci tohoto produktu. Nově můžete nakonfigurovat až 3 nezávislé SIP účty současně a přijímat na nich příchozí hovory. Odchozí volání je pevně přednastaveno přes první aktivní SIP účet nebo přes PSTN. Brána dále obsahuje jeden FXS port pro připojení analogového telefonu a jeden PSTN port pro připojení analogové telefonní linky, což slouží především coby záloha pro případ výpadku konektivity Internetu nebo jiných potíží. Implementována je také funkce QoS (DSCP/VLAN) pro upřednostnění VoIP před ostatními daty. Pro připojení do sítě můžete využít dvou Ethernet portů - WAN a LAN a taktéž integrované NAT a DHCP. Nastavení brány se provádí přes webové rozhraní či Telnet a doporučená cena pro koncové zákazníky byla stanovena na 1490Kč bez DPH.

Zdroj: JOYCE ČR
reklama