Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

JOYCE představuje tři nové produkty ASUS

19.3.2007, Marek Štelčík, aktualita
JOYCE představuje tři nové produkty ASUS
Společnost JOYCE ČR, přímý dovozce komunikačních zařízení značek ASUS a WELL pro Českou a Slovenskou republiku, uvedla na trh tři nové produkty ASUS WL-320gE, ASUS WL-320gP a ASUS WL-160W. Prvně dvě jmenované Wi-Fi zařízení nabídnou propojení...
Společnost JOYCE ČR, přímý dovozce komunikačních zařízení značek ASUS a WELL pro Českou a Slovenskou republiku, uvedla na trh tři nové produkty ASUS WL-320gE, ASUS WL-320gP a ASUS WL-160W. Prvně dvě jmenované Wi-Fi zařízení nabídnou propojení pěti režimů do jednoho zařízení. Pro obě zařízení jsou pak společné režimy: opakovač (Repeater) opakující signál z klienta na vzdálené AP, když je nutné zajistit obnovení nebo zesílení procházejících dat, režim most (Bridge) spojující několik WLAN sítí, aby umožnil síťovou instalaci s více segmenty, režim klient (Client) pro připojení ke vzdálenému AP, režim brány (Gateway) podporující NAT, DHCP, PPPoE, PPTP a firewall a nakonec i režim AP (Access Point) umožňující připojovat bezdrátové klienty a spolu s ethernetovým portem vytvořit jednu logickou síť.





Obě zařízení pak také podporují SNMP standard verze 3.0, díky Multiple SSID a VLAN vytvořit až čtyři bezdrátové sítě oddělené pomocí VLAN funkce a zabezpečení je řešeno WPA2 šifrováním. U prvně jmenované zařízení pak písmeno "E" v názvu produktu symbolizuje "Extended Range" (BroadRange) neboli vyšší citlivost na signál a zvýšení rozsahu pokrytí. U druhé novinky písmeno "P" v názvu produktu symbolizuje funkci Power over Ethernet (PoE). Tato funkce vyhovuje standardu 802.3af, což znamená, že ASUS WL-320gP lze napájet po ethernetovém kabelu. Navíc jsou obsaženy dvě externí antény. V případě třetího zařízení se jedná o mini Wi-Fi USB klient pro bezdrátové připojení k síti pomocí standardu 802.11n Draft. Výhodou jsou pak také malé rozměry. Doporučené maloobchodní ceny za jednotlivé produkty jsou pak 2628Kč, 6667Kč a 3339Kč bez DPH.

Zdroj: Joyce