reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

KFC uvádí herní konzoli s místem pro kuřecí nugetky

23.12.2020, Jan Vítek, aktualita
KFC uvádí herní konzoli s místem pro kuřecí nugetky
Ne, nejde o předsilvestrovskou legrácku a ano, výrobcem je skutečně společnost KFC, která je známá po celém světě díky své síti rychlého občerstvení. Spojila se totiž s nám známými firmami a představila KFConsole. 
KFConsole je tak určena zároveň pro herní i chuťové potěšení, neboť obsahuje šuplík, v němž si můžeme v teple udržovat kuřecí nugety, přičemž hardware nám tepla poskytne jistě více než dost. Otázka je, jak dobře se bude snášet mastné jídlo sdílející stejný prostor s počítačovými komponenty, což už ale bude záviset především na přístupu majitele. 
 
 
KFConsole nám připomene (fritovací) hrnec, přičemž onen šuplík pro pochutiny najdeme přímo v jejím čele pod hlavním logem. Samotný hardware je umístěn logicky až vespod, odkud bude moci poskytovat své teplo, přičemž se nejedná o nic speciálního. 
 
 
 
Společnost KFC se v tomto případě spojila s firmami Cooler Master, Intel, Asus a Seagate a vytvořila de facto PC založené na Intel NUC 9 Extreme, což je systém na PCIe kartě, který je napojen na grafickou kartu Asus s GeForce RTX generace Turing (soudě dle DVI, které už Ampere nenabízí). Vedle toho má také NVMe SSD od Seagate s kapacitou 1 TB. 
 
 
Podrobnosti o výběru hardwaru nebyly prozrazeny, takže tápeme především s ohledem na výběr GPU, kde se sice mluví o podpoře 4K a hraní až při 240 FPS, ale to se týká spíše možností grafického výstupu než výkonu. Na další informace si tak musíme počkat. 
 
reklama