Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Krátce nejen ze světa PDA

18.8.2004, Petr Hájek, článek
Krátce nejen ze světa PDA
HP iPAQy série hx4700 opožděny? - palmOne SDIO Wi-Fi card příští měsíc - Víte, čeho se Američané bojí nejvíce na světě? - Stříbrný USB flash disk
news imageHP iPAQy série hx4700 opožděny?

Web HP Shopping.com upravil datum dostupnosti pro HP iPAQy řady hx4700. Původně se zákazníci těchto přístrojů měli dočkat již 26. srpna, datum ale bylo posunuto až na 9. září. Důvodem pro zpoždění je dle zasvěcených údajně nedostatek displejů.

palm_wifi_soon.jpg imagepalmOne SDIO Wi-Fi card příští měsíc

Společnost palmOne konečně představila svoji Wi-Fi kartu v SecureDigital formátu, kus příslušenství podporující pouze a výhradně modely Palm Tungsten T3 a Palm Zire 72. Na webu PalmInfocenter se již objevila recenze, ze které zjistíme, že se karta snadno instaluje a má dobrý dostřel, ale na druhou stranu má dost velkou spotřebu a její pořízení není z nejlevnějších (129 USD).

Víte, čeho se Američané bojí nejvíce na světě?

Zajímavé na průzkumu firmy Geek Squad je, že se na prvním místě neumístila smrt, jak by člověk očekával, ale ztráta dat. Z celkem 1039 účastníků výzkumu se dále 2/3 shodly na tom, že počítače jsou příšerná zařízení, jen 10 % lidí si bez nich už vůbec neumí představit život. Celých 40 % osob by v případě požáru domu po záchraně rodiny a přátel sáhlo jako dalším po svém počítači.

Inu, doba, kdy rodiče začínají strašit své potomky ztrátou dat namísto polednice či kostlivce, je tu...

Stříbrný USB flash disk

Pokud jste snad nespokojeni s běžnou produkcí na poli USB flash disků a toužíte po nějakém tom originálnějším kousku, můžete si pořídit třeba tento stříbrem plátovaný typ kapacity 64 MB, který je k mání za pouhý 6 - 7x ceny jeho plastových kolegů.


silver-plated USB Flash memory drive