reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Krátce nejen ze světa PDA

29.11.2004, Petr Hájek, článek
Krátce nejen ze světa PDA
Chystá palmOne pro Dell Treo 650 s Windows Mobile? - Obléknutelný displej Video Eyewear 3D - Mobil pro starší od Kyocery - Panasonic OxyRide, 1 km na 2 AA baterie
treo650Chystá palmOne pro Dell Treo 650 s Windows Mobile?

Fámy kolem údajné přípravy modelu Trea, jež poběží na železe palmOne a OS Microsoftu stále ne a ne utichnout - poslední šeptanda hovoří o údajné snaze Dellu dohodnout s palmOne dodání zařízení typu Treo 650 s operačním systémem řady Windows Mobile pro svoje korporátní zákazníky.

Video EyewearDell si stojí se svými Aximy poměrně solidně, ví ale, odkud vítr vane a i přes první neobvyklý dojem by v podobném činu bylo z hlediska další penetrace na trh hodně logiky - proč znova nákladně vyvíjet něco, co již bylo nvrženo, otestováno a zákazníci to chtějí?

Obléknutelný displej Video Eyewear 3D

TU-KA Koycera cellphoneKaždých pár týdnů se objeví zajímavé technologické udělátko se skvělými parametry, jež se ale zatím nedá nikde koupit a je ve hvězdách, kdy a zda vůbec se dostane mimo Japonsko. K podobným zařízením patří i Video Eyewear 3D, brýle, díky nimž lze pracovat třeba se smartphonem v 3D menu.

Mobil pro starší od Kyocery

Na trhu je pro starší osoby mobilních telefonů již několik, nově se k nim přidává i tento model Kyocery očesaný prakticky o všechny funkce, včetně displeje. Volá se tak, že stisknete zelený knoflík a poté jedno z velkých čísel 0 - 9. U "simplephonu" nenajdeme emailového klienta, SMSky, MP3 přehrávač, ani mobilní TV, zato ale přístroj vydrží velmi pěkných 840 h ve standby módu.

Panasonic OxyRide - 1 km na 2 AA baterie

Namísto fádní reklamy se v rámci propagace AA baterií Digital Xtreme Power určených pro fotoaparáty společnost Panasonic rozhodla prezentovat jejich vytrvalost velmi neobvykle - její experti postavili ultralehké vozidlo jménem OxyRide, které přepraví na 2 AA kusy osobu o více než kilometr dál.


OxyRide
reklama