reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lenovo IdeaTab S2110 v prodeji za $343

25.7.2012, Štepán Veselý, aktualita
Lenovo IdeaTab S2110 v prodeji za $343
Čínský výrobce počítačů společnost Lenovo zahájila prodej přístroje IdeaTab S2110, který principem fungování připomíná řadu tabletů Asus Transformer. Umožňuje totiž taktéž propojení tabletu a klávesnice. Právě oproti řadě Asus Transformer...
Čínský výrobce počítačů společnost Lenovo zahájila prodej přístroje IdeaTab S2110, který principem fungování připomíná řadu tabletů Asus Transformer. Umožňuje totiž taktéž propojení tabletu a klávesnice. Právě oproti řadě Asus Transformer by však Lenovo IdeaPad S2110 měl mít podle slov výrobce výhodu v nižší ceně, vyššímu výkonu a větší výdrží při provozu na baterie.




Tento tablet je založen na dvoujádrovém procesoru Qualcomm Snapdragon S4 pocházejícím z architektury ARM Cortex A15. Ten by měl nicméně disponovat zhruba stejným výkonem jako čip NVIDIA Tegra 3 a to navíc při prodloužení výdrže baterie. Ta by měla být schopná pohánět tento počítač až 10 hodin.



Navíc je možné dokoupit si dokovací stanici s klávesnicí, která výdrž zvětší až na 20 hodin. Přítomna je dále zadní 5mpx a přední 1,3Mpx kamera/fotoaparát, stereo reproduktory, certifikace SRS TruMedia a operační systém Android 4.0.




Cena tabletu IdeaPad S2110 s 16 GB paměti byla stanovena na přijatelných $343 (€283). Dokovací stanici je možné pořídit za $54 (€45). Verze s 32 GB paměti je o něco dražší, ale i tak by se neměla prodávat za víc než $400. K dispozici bude i model s čipem 3G a A-GPS.

Zdroj: Softpedia.com
reklama