reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lenovo uvádí tři nové tablety řady IdeaTab

27.2.2013, Jan Vítek, aktualita
Lenovo uvádí tři nové tablety řady IdeaTab
Lenovo přispěchalo na MWC také s náloží nových mobilních zařízení a v jeho případě jde také o tři nové tablety IdeaTab, které jsou určeny pro běžné uživatele. Všechny nabídnou operační systém Android a ve dvou případech úhlopříčku 7 palců,...
Lenovo přispěchalo na MWC také s náloží nových mobilních zařízení a v jeho případě jde také o tři nové tablety IdeaTab, které jsou určeny pro běžné uživatele. Všechny nabídnou operační systém Android a ve dvou případech úhlopříčku 7 palců, přičemž zbylý model řady S je desetipalcový.




A3000


Prvním představeným je IdeaTab S6000 se čtyřjádrovým procesorem MTK 8389/8125 na 1,2 GHz a displejem IPS s rozlišením 1280 x 800. Dále má ve výbavě port micro HDMI a mikrofon, pro připojení poslouží volitelné rozhraní HSPA+ a pro napájení tu je baterie s výdrží až 8 hodin. Samotný tablet je tlustý 8,6 mm a jeho hmotnost je 560 gramů.

Dalším modelem je IdeaTab A3000 a ten je již tedy sedmipalcový. Vybaven je však také 1,2GHz čtyřjádrem MTK, displejem IPS s rozlišením 1024 x 600, tloušťkou 11 mm a hmotností 340 gramů. Základní kapacita paměti má být 32 GB a rozšiřitelná je pomocí micro SD až na 64 GB. Krom toho tu máme také volitelné rozhraní 3G HSPA+.




A1000


Poslední tablet IdeaTab A1000 se chlubí certifikací Dolby Digital Plus a velkými čelními reproduktory. Dle Lenova se tak hodí i pro poslech hudby a sledování filmů. Jeho procesor pracuje také na 1,2 GHz, ale je pouze dvoujádrový, paměť má v základu 16 GB (+ až 32 GB na kartě) a k dispozici bude černé a bílé provedení. Více nám toho výrobce zatím neprozradil, tedy až na závěrečný fakt, že všechny zmíněné tabletu budou u nás dostupné až v druhé polovině tohoto roku.

Zdroj: TZ Lenovo
reklama