reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lian Li oficiálně uvádí vláčkovou počítačovou skříň PC-CK101

18.9.2012, Jan Vítek, aktualita
Lian Li oficiálně uvádí vláčkovou počítačovou skříň PC-CK101
Společnost Lian Li již na Computexu prezentovala počítačovou skříň v podobě modelu vláčku, který má v sobě i motorek pro pohon. Jedná se o PC-CK101 vyrobenou z hliníku, která se řadí mezi Lian Li 2012 Special Edition Chassis. Můžete zkusit...
Společnost Lian Li již na Computexu prezentovala počítačovou skříň v podobě modelu vláčku, který má v sobě i motorek pro pohon. Jedná se o PC-CK101 vyrobenou z hliníku, která se řadí mezi Lian Li 2012 Special Edition Chassis. Můžete zkusit štěstí a na facebookových stránkách Lian Li se jednu z nich pokusit vyhrát v soutěži "PC-CK101 Contest".





Vláček bude k dispozici ve dvou verzích. Základní PC-CK101 Standard bude bez motorku, zatímco verze Premium jej bude mít v základní výbavě stejně jako kus tratě. Model je rozdělen na dvě části - vozík a lokomotivu. Vozík má místo pro jednu desku formátu Mini-ITX a jeden 120mm ventilátor. Lokomotiva nese zbytek hardwaru, a to jednak malý zdroj formátu SFF, dále je tu pozice pro tenkou optickou mechaniku, jeden 3,5" disk a také jedno 2,5" SSD.





Pro indikaci poslouží jedna LED na vypínači, která září modře a případně červeně při aktivitě disku. Na straně jsou pak dva porty USB 3.0. Cena PC-CK101 Standard a PC-CK101 Premium byla stanovena na 229, respektive 379 USD.

Rozměry celého zařízení jsou 185 x 258 x 515 mm, hmotnost 4,1 kg. Zdroj by měl být součást balení a jde o 300W model s účinností alespoň 80 procent.

Zdroj: TZ Lian Li
reklama