reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lian Li ohlašuje skříň PC-9N

22.2.2013, Michal Vysušil, aktualita
Lian Li ohlašuje skříň PC-9N
Známý výrobce na počítačovém trhu, společnost Lian Li, ohlašuje svou novinku v podobě skříně s označením PC-9N. Jedná se o case velikosti mid-tower, který podporuje základní desky typu ATX a micro-ATX. Skříň disponuje speciálními kotevními...
Známý výrobce na počítačovém trhu, společnost Lian Li, ohlašuje svou novinku v podobě skříně s označením PC-9N. Jedná se o case velikosti mid-tower, který podporuje základní desky typu ATX a micro-ATX. Skříň disponuje speciálními kotevními lištami pro základní desky, a tudíž je umožněno snadnější vedení kabeláže a lepší chlazení.



Lian Li PC-9N disponuje třemi 5,25“ pozicemi pro optické mechaniky. Pro 3,5“ pevné disky jsou uvnitř skříně tři montážní pozice. Jedna pozice je také pro disky nebo SSD o velikosti 2,5“. Pevné disky jsou uloženy přes pružné podložky, čímž se zamezí přenos vibrací do konstrukce skříně a omezí hluk. „Tool-free“ instalace jednotlivých komponent je samozřejmostí.



O chlazení se postará 140 mm ventilátor umístěný na přední straně skříně. Proud vzduchu přímo ochlazuje diskové jednotky. Pro lepší chlazení je možno na přední stranu osadit ještě jeden 140 mm ventilátor. Na zadní straně skříně je situován ventilátor s průměrem 120 mm, který odvádí teplý vzduch ven ze skříně.



Skříň je velmi prostorná a umožňuje montáž grafické karty dlouhé až 430 mm. Chladič na procesoru může mít výšku až 170 mm. Na předním I/O panelu nalezneme dvojici USB 3.0 a audio HD konektory. Cena je stanovena na 109,99 USD.

Zdroj: TechPowerUp
reklama