reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lian Li ohlašuje skříň PC-V360 pro Micro ATX

21.8.2013, Jan Vítek, aktualita
Lian Li ohlašuje skříň PC-V360 pro Micro ATX
Společnost Lian Li obohacuje svou nabídku o novou skříň pro sestavy založené na základních deskách formátu Micro ATX. Jedná se o model PC-V360, jenž je samozřejmě celohliníkový, a také přichází ve dvou verzích s černým a stříbrným zbarvením....
Společnost Lian Li obohacuje svou nabídku o novou skříň pro sestavy založené na základních deskách formátu Micro ATX. Jedná se o model PC-V360, jenž je samozřejmě celohliníkový, a také přichází ve dvou verzích s černým a stříbrným zbarvením.





A stejně jako nedávno uvedená skříň Lian Li PC-10N má i tato novinka za levou bočnicí rámeček, na nějž bude možné přimontovat 240mm radiátor. Tento rámeček je upevněn na pantech, takže jej budeme moci snadno vyklopit, abychom se dostali k základní desce.





Tato skříň s rozměry 180 x 388 x 480 mm má minimalistický design, jak jsme ostatně u produktů firmy Lian Li zvyklí, vepředu nese pouze jednu 5,25" pozici, takže uvnitř zbyl dostatek místa pro pět 3,5" disků a tři 2,5" SSD. Gragické karty mohou být dlouhé až 310 mm a zdroje hluboké maximálně 280 mm.

Chlazení pak zajistí přední 140mm ventilátor a zadní 120mm ventilátor, to samozřejmě kromě boční pozice pro radiátor, do níž se budou moci logicky umístit také dva samotné 120mm ventilátory. Přední, či spíše boční porty jsou v základní podobě dvou USB 3.0 a dvou audio.

Cena byla stanovena na 140 USD a více se dozvíte na stránkách výrobce (viz zdroj).

Zdroj: TZ Lian Li
reklama