reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lian Li představuje skříň s pozici radiátoru nad procesorem

6.6.2013, Jan Vítek, aktualita
Lian Li představuje skříň s pozici radiátoru nad procesorem
Na Computexu letos samozřejmě nechybí ani společnost Lian Li, která jej má s trochou nadsázky za humny. Z její nové nabídky si představíme model skříně PC-V360, jenž nás dokáže zaujmout především svou pozicí pro 240mm radiátor nad základní...
Na Computexu letos samozřejmě nechybí ani společnost Lian Li, která jej má s trochou nadsázky za humny. Z její nové nabídky si představíme model skříně PC-V360, jenž nás dokáže zaujmout především svou pozicí pro 240mm radiátor nad základní deskou v oblasti procesorového socketu. Je totiž celkem jasné, že pokud pro procesor použijeme vodní chladič, pak místo nad ním jinak často využívané pro vysoké věžovité chladiče, zůstane nevyužité. A zrovna sem můžeme do PC-V360 umístit radiátor zavěšený na rámečku opatřeném panty.





V ostatních ohledech jde o celkem běžnou počítačovou skříň v podání Lian Li, čili jde o celohliníkovou konstrukci, jejíž zdroj je však umístěný v horní pozici, což dnes již tak běžné není. Nabídne nám jednu 5,25" pozici pro mechaniky, pět diskových pozic a tři další vyhrazené pro 2,5" zařízení. Dovnitř se vejdou i velmi dlouhé grafické karty včetně takového Radeonu HD 5970.





Pro chlazení skříně se mohou využít tři 120mm ventilátory vepředu, vzadu a dole plus jeden vrchní 80mm, jehož pozice je opatřena záslepkou. V levé bočnici pak samozřejmě budou průduchy pro ventilátory instalovaného vodního chlazení.

Zdroj: techPowerUp
reklama