Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lian Li spojila jezdící vláček a počítačovou skříň

29.5.2012, Jan Vítek, aktualita
Lian Li spojila jezdící vláček a počítačovou skříň
Ne, my jsme se nezbláznili, to spíš firma Lian Li, která si na Computex 2012 chystá novou počítačovou skříň, která je zároveň jezdící a bílý kouř funící lokomotiva. Firma jí dokonce dala oficiální modelové označení CK-101 a uvádí, že do...
Ne, my jsme se nezbláznili, to spíš firma Lian Li, která si na Computex 2012 chystá novou počítačovou skříň, která je zároveň jezdící a bílý kouř funící lokomotiva. Firma jí dokonce dala oficiální modelové označení CK-101 a uvádí, že do ní můžeme vměstnat několik 3,5" i 2,5" pevných disků či SSD, tenkou optickou mechaniku a také na ní můžete zahlédnout porty USB 3.0.





Pokud tedy máte nefalšovanou úchylku na vláčky, možná si budete moci tento nový výtvor i zakoupit, ale to není jisté. Lian Li si ovšem také chystá počítačovou skříň ve tvaru auta (přesněji SUV) s označením PC-Q15, která bude na Computexu kroužit kolem jejího stánku.


Pak už ale zpráva informuje o normálních skříních a konkrétně o modelu PC-X2000F s podporou základních desek formátů HPTX i EATX, až 370mm dlouhých karet a také se do ní vejde dokonce až dvacet 3,5" disků. Bude to tedy skříň určená pro opravdu náročné zákazníky.

Jinak Lian Li samozřejmě vystaví své aktuální modely malých i větších skříní, stejně jako svou nabídku ocelových modelů ze SECC, kterou však prodává pod značkou Lancool. Lian Li totiž pod svou vlastní značkou vyrábí výhradně hliníkové skříně.

Zdroj: TZ Lian Li