reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lian Li uvádí Ebonsteel, jeho první ocelové skříně

19.5.2016, Jan Vítek, aktualita
Lian Li uvádí Ebonsteel, jeho první ocelové skříně
Společnost Lian Li známe jako výrobce hliníkových skříní a nejen toho. Snad vše ostatní tato firma dělá z hliníku včetně počítačových stolků, ovšem nyní přichází série Ebonsteel, která jako první představí skříně Lian Li vyrobené z oceli.
Lian Li sice již dříve prodávala ocelové počítačové skříně, ale ne pod vlastní značkou, nýbrž pod značkou Lancool. Ebonsteel Series už ale přichází pod značkou Lian Li a prozatím půjde o tři modely: PC-K5, PC-K6 a PC-K6S.







Od série Ebonsteel si můžeme slibovat především to, že půjde o levnější modely než jiné Lian Li, však jejich cena bude začínat už na nějakých 1500 Kč. Dle výrobce půjde o vhodné skříně pro herní sestavy, které slibují dobře vzduchové chlazení a také podporu vodních chladičů. Podporovány budou především základní desky formátu ATX.






Společnost Lian Li se rozhodla k výrobě ocelových skříní pod vlastní značkou kvůli mnoha žádostem svých zákazníků. Ti si žádali design ostatních skříní Lian Li v ocelovém a levnějším kabátku. Firma dle svých slov nezapomněla na prvky umožňující montáž komponent bez použití nástrojů, kryté otvory pro kabely, a tedy i správu kabeláže, měkce vyloženou pozici zdroje i HDD šachty a odnímatelné prachové filtry.

Model K5 podporuje až 240mm radiátor (tloušťka 60 mm) a v případě K6 a K6S to je až 280mm radiátor ve stejné tloušťce. Pro všechny platí podpora desek ATX i Micro ATX se sedmi rozšiřujícími sloty a ke všem dostaneme v základním balení tři 120mm ventilátory. PC-K5 má uvnitř místo pro až 250 mm dlouhé karty (nebo 400mm po odstranění HDD šachet), 250 mm hluboký zdroj, 160 mm vysoký procesorový chladič a dále až čtyři 3,5" či 2,5" zařízení.

Pro PC-K6 a PC-K6S platí maximálně 310mm karty i zdroj a až 170mm chladič, přičemž díky tomu se našlo místo pro až sedm 3,5" a 2,5" zařízení. Tyto dva modely se pak od sebe liší pouze v tom, že K6S (jako Silent) má panely vyložené pěnovým materiálem pro odhlučnění. Pak si ještě můžete vybrat mode PC-K5W, který má prosklenou levou bočnici.

Ceny se budou pohybovat od 1500 Kč za základní PC-K5 po cca 3200 Kč za PC-K6S a všechny se mají dostat na trh v červnu.

Zdroj: Hexus.net
reklama