reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lian Li uvádí PC-J60, první své řady

6.4.2016, Jan Vítek, aktualita
Lian Li uvádí PC-J60, první své řady
Známý výrobce počítačových skříní Lian Li si připravil model s označením PC-J60, kterým odstartuje zbrusu novou sérii. Jedná se o typ middle tower, který nabídne dobré možnosti i pro instalaci vodního chlazení a správu kabelů.
Lian Li PC-J60 je z hlediska chlazení univerzální skříň, která se má stejně dobře hodit pro vodní i vzduchové chlazení, ale to dnes není žádná výjimka stejně jako to, že výrobce nabídne dobré možnosti pro správu kabeláže. Díky tomu budeme moci mít uvnitř skříně uklizeno, aby mohl vzduch skrz ni nerušeně proudit.





Jde také o poměrně vysokou věž, a to právě díky velkému prostoru pro radiátor vodního chlazení, který má místo nad základní deskou. Zbarvení této skříně může být černé, nebo zčásti stříbrné a pak tu jsou také menší části, jež mohou být zbarveny červeně. Celkem to jsou tři verze, a to černá s červenými detaily, černá s bočním oknem a černo-stříbrná bez okna. Vepředu najdeme klasický I/O panel se dvěma USB 3.0 a dvěma audio porty a klasické kulaté tlačítko power.





Vepředu máme ještě dva 120mm nasávací ventilátory kryté jemným prachovým filtrem. Nahoru můžeme umístit tři 120mm ventilátory, které také mají prachový filtr, anebo tam lze dát radiátor také pro tři ventilátory, který může být až 60 mm tlustý. Vzadu je klasická výbava v podobě ventilátorové pozice, sedmi záslepek a spodní pozicí zdroje. Nakonec je tu spodní 140mm pozice s prachovým filtrem, která není osazena.





Pro kabely Lian Li nabídne dost prostoru mezi pravou bočnicí a trayem základní desky plus několik krytých otvorů a úponů. Dovnitř můžeme nainstalovat buď ATX nebo Micro ATX desku, čtyři pevné disky do dvou klecí (vedle toho je ve skříni ještě jedna HDD pozice) a kupodivu je tu jen jedna 2,5" pozice, ale to mohou kdyžtak řešit redukce.


Grafické karty mohou mít na délku maximálně 410 mm, napájecí zdroj na hloubku 210 mm a procesorový chladič může být až 160 mm vysoký. Celkové rozměry této celohliníkové skříně jsou 507 x 489 x 210 mm (V x H x Š) a hmotnost 6,8 kg. Verze s oknem i bez budou na evropských trzích od konce tohoto měsíce s cenou cca 6000 a 5400 Kč.

Zdroj: Hexus.net

reklama