reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lian Li uvádí skříňě PC-V750 pro EATX

25.6.2012, Jan Vítek, aktualita
Lian Li uvádí skříňě PC-V750 pro EATX
Společnost Lian Li ohlásila dva nové modely skříní s označením PC-V750 - jednu s oknem v bočnici (PC-V750WX) a druhou bez, která bude k dispozici v černém či stříbrném provedení (PC-V750B a PC-V750A). Tyto modely jsou určeny pro základní...
Společnost Lian Li ohlásila dva nové modely skříní s označením PC-V750 - jednu s oknem v bočnici (PC-V750WX) a druhou bez, která bude k dispozici v černém či stříbrném provedení (PC-V750B a PC-V750A). Tyto modely jsou určeny pro základní desky velikosti až EATX, přičemž slibují, že i tak nebudou přerostlé - jejich výška je 440 mm.





Lian Li PC-V750 mohou nést až šest 3,5" pevných disků s podporou Hot-Swap a jedno 2,5" SSD, popřípadě další dvě na úkor jednoho disku. A pokud snad nechcete využít žádnou optickou mechaniku, pak její pozice vám poskytne ještě další dvě diskové pozice a další dvě pro disky či tři pro SSD jsou na dně skříně, takže místa pro úložná zařízení je zde dot.





Dovnitř pak můžeme umístit standardní zdroj ATX, který má vlastní vstup pro čerstvý vzduch opatřený prachovým filtrem. Dále má tato skříň 10 rozšiřujících pozic pro karty, přičemž dovnitř se vejdou až 38 cm dlouhé modely. Pro chlazení je připraveno pět ventilátorů, a to dva přední 120mm foukající přímo na pevné disky, dva vrchní stejně velké pro odvod teplého vzduchu a jeden zadní. K tomu ještě PC-V750 má otvory pro hadičky vodního chlazení.

Přední panel nese dva porty USB 3.0, jeden 2.0, jeden eSATA a dva porty HD Audio. Uživatelé, kteří by si rádi skříň upravili, mohou ocenit její snadno odnímatelné panely (ve zprávě nebylo upřesněno, o jaké jde, stejně jako nebyla uvedena cena a dostupnost).

Celkové rozměry skříně jsou 230 x 440 x 586 mm (Š x V x H), použitý materiál je samozřejmě především hliník a od toho plyne i celkem nízká hmotnost 7,35 kg. Zdroj může být dlouhý maximálně 210 mm (jeho pozice je vepředu) a procesorový chladič vysoký 170 mm.

Zdroj: techPowerUp
reklama