Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Logitech nabízí nové myši a touchpad pro Windows 8

10.10.2012, Jan Vítek, aktualita
Logitech nabízí nové myši a touchpad pro Windows 8
Od Logitechu se na trh ještě tento měsíc dostanou tři nové periferie určené především pro Windows 8. Jedná se o bezdrátový dobíjecí touchpad Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 a dotykové myši Logitech Touch Mouse T620 a Zone Touch...
Od Logitechu se na trh ještě tento měsíc dostanou tři nové periferie určené především pro Windows 8. Jedná se o bezdrátový dobíjecí touchpad Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 a dotykové myši Logitech Touch Mouse T620 a Zone Touch Mouse T400.





Dle výrobce byly tyto periferie vyrobeny s ohledem na nové prostředí systému Windows 8. Nabídnou dotykovou plochu, a to se samozřejmě týká především touchpadu. Ten má skleněný povrch, takže by měl nabídnout podobný povrch jako moderní chytré telefony. Umožní provádět základní operace, jako jsou výběr, kliknutí a posouvání, ale i gesta pro přepínání mezi aplikacemi, otevření tzv. kouzelného panelu, zoom a pomocí švihu třech prstů se můžeme přesunout na výchozí obrazovku,.





Logitech Touch Mouse T620 nabídne štíhlé tělo, které je celé citlivé na dotyk, takže i zde můžeme uplatnit gesta s využitím více prstů. Jinak jde ale o klasickou bezdrátovou myš s laserovým senzorem, u níž Logitech slibuje, že bude pracovat na téměř jakémkoliv povrchu.





A nakonec tu je Logitech Zone Touch Mouse T400 se skleněným povrchem, který je také dotykový a kolem má pogumované orámování. Dobíjení touchpadu je realizováno pomocí rozhraní USB, přičemž vestavěná baterie má výdrž kolem jednoho měsíce. Prodloužit ji umožní vypínač a na nízkou úroveň nabití nás upozorní malá kontrolka. Myš T620 má výdrž půl roku a T400 dokonce rok a půl. To se samozřejmě může velmi lišit v závislosti na míře využití.

Doporučené ceny touchpadu a myší T650, T620 a T400 jsou 1999 Kč, 1749 Kč a 1249 Kč.

Zdroj: TZ Logitech