reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Logitech představuje velkou herní podložku pod myš

12.8.2015, Jan Pánek, aktualita
Logitech představuje velkou herní podložku pod myš
Firma Logitech uvádí na trh novou herní podložku pod myš G640 Large Cloth Gaming Mouse Pad, která slibuje větší komfort a lepší zážitek z hraní. Pojďme se na tuto příjemnou vychytávku podívat blíž.
Hráči počítačových her si obvykle vymazlí svůj počítač, pořídí si skvělou klávesnici a myš, ale pak si uvědomí, že potřebují ke své speciální myši ještě podložku - opravdu, ta je mnohdy důležitým krokem k úspěchu, protože ovlivní kvalitu snímání senzoru. Podstatná je také velikost - větší prostor pro pohyb je výhodou.

Logitech proto dnes představuje G640 Large Cloth Gaming Mouse Pad. Velkou podložku pod myš, jejíž nemalý povrch slibuje lepší pohyblivost myši při hrách.

"Hráči chtěli více prostoru pro lepší manipulaci s myší. G640 má povrch, který poskytuje lepší ovládání určené speciálně pro hraní her i s nízkým DPI. Hodí se pro každý senzor myši Logitech G, který vlastníte, umožní vám přesnější ovládání a hrát ještě lépe než kdy dřív. Se stabilní gumovou základnou, která zůstane jako přilepená i při intenzivním hraní, budete mít vaše zápěstí v mnohem pohodlnější pozici během dlouhých hodin hraní," prohlásil Logitech.





Dále pak výrobce dodal: "Složité vzory a design můžou rušit výkon senzoru, G640 je proto vybaven jednotnou povrchovou strukturou. To umožňuje senzoru lépe přenášet pohyb myši na pohyb kurzoru, podložka je také lepším řešením než nejednolitý či špinavý povrch stolu."

Pro hráče zdá se být podložka G640 ideální volbou. Zajistí lepší snímání pro senzor myši a dá hráči větší prostor pro pohyb myši - tyto dvě věci pak budou představovat jistou výhodu.

Tuto podložku pod myš seženete za 39,99 dolarů, což je něco málo pod 1000 Kč bez DPH. Co říkáte vy, vyplatila by se koupě této vymazlenosti?

Zdroj: betanews.com
reklama