reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

M-Box. První osobní datová skříň na trhu

17.4.2008, PR článek , inzerce
M-Box. První osobní datová skříň na trhu
Společnost MICOS přichází na trh s inovativním produktem nazvaným M-Box. Je to důmyslné a účelné zařízení, které flexibilně zajistí všechny kabely a periferie, které dříve ležely nekontrolovaně pod stolem.
Redakce Světa hardware není autorem tohoto článku a nezodpovídá za jeho obsah.
 
Společnost MICOS přichází na trh s inovativním produktem nazvaným M-Box. Je to důmyslné a účelné zařízení, které flexibilně zajistí všechny kabely a periferie, které dříve ležely nekontrolovaně pod stolem. M-Box přinese řadu výhod a bude eliminovat bývalá rizika jako poškození zařízení či úraz z důvodů poškození kabelu. Veškeré periferie, kabely a zařízení jsou jednoduše přichyceny k zadní mřížce konstrukce, která je řešena tak, že napájecí kabely mohou přicházet do boxu ze tří stran. Systém umožňuje rovněž propojení jednotlivých produktů vedle sebe, což je výhodné zejména v případě, že zařízení, které potřebujete do M-Boxu umístit má větší rozměry nebo je periférií opravdu hodně.



M-Box je původním českým produktem od nápadu, design i výrobu. Během testování u zákazníků v roce 2007 si získal okamžitou popularitu také z estetických důvodů skvělého designu a praktického řešení, které je velmi variabilní. Jeho hlavní přínos je asi v praktičnosti. M-Box využijete jak v moderní kanceláři, domácí pracovně, tak v případě skrytí rozvodů vaší firemní ústředny či v serverovně.

Pokud chcete M-Box umístit na zem, třeba vedle počítače, přichytíte k boxu přiložené nožičky. Pokud se ale rozhodnete pro instalaci na zeď či bok stolu, je to rovněž velmi snadné díky vysoké variabilitě mřížky a otvorů na zadní stěně. Výrobní modely představují 3 velikosti: S, M a L. Pokud je kabelů či periferií více než se vejde do jednoho M-Boxu je možné u velikostí M a L vylomit zadní mřížku a spojit dva M-Boxy dohromady, čímž získáte dostatečný prostor i pro objemnější zařízení. M-Box to je novinka, kterou bude chtít hned, když ji vyzkoušíte.
 
reklama