reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Mafia III přijde na trh 7. října pro PC, Xbox One a PS4

20.4.2016, Jan Vítek, aktualita
Mafia III přijde na trh 7. října pro PC, Xbox One a PS4
Společnost 2K Games nedávno zveřejnila nové screenshoty i video z chystaného třetího dílu populární Mafie. Nyní už bylo potvrzeno datum, kdy Mafia III přijde na trh a podívat se také můžeme na to, jaké verze a za jakou cenu budou k dispozici.
Nová Mafia III tak přijde na trh za půl roku, ovšem už dlouho je jasné, že ji nevyvíjí české studio 2K Czech, ale nové kalifornské Hangar 13. Pražské studio bylo zrušeno, takže to nám bohužel už žádnou hru nepřinese, a tak lze jen doufat, že třetí díl Mafie bude pokračovat ve šlépějích prvních dvou. Vydavatel 2K Games již uvedl, že hra bude určena pro PC, PS4 a Xbox One a těšit se můžeme na 7. říjen 2016, přičemž v nabídce jsou také bonusy pro ty, kdo si hru hodlají předobjednat a také speciální edice.





Stejně tak bylo při této příležitosti zveřejněno nové video, a to One Way Road Story Trailer, na které se můžete podívat:


Mafia III zůstává akční hrou z třetího pohledu a nyní se opět posuneme do budoucnosti a vžijeme se do kůže Lincolna Claye. Tentokrát to tedy nebude veterán z druhé světové války, ale z války ve Vietnamu. Ten bude motivován pomstou svých přátel, které zabili gansteři. Očekávat tak můžeme odpovídající vozový park, kde nebudou chybět dobová americká "muscle cars". Tvůrci slibují, že si budeme moci zvolit vlastní taktiku boje, čili jako obvykle styl ninja nebo styl Rambo. Dostaneme také příležitost si pomocí eliminace oponentů vybudovat vlastní zločinecké impérium, ale zde není jasné, co je tím myšleno. Může jít prostě jen o součást příběhu, do níž nebudeme mít šanci zasáhnout, ale také může jít o propracovaný systém správy majetku a zločinecké bandy. A konečně, hra bude zasazena do prostředí fiktivního města New Bordeaux, které se značně inspirovalo New Orleans z konce 60. let.






Co se týče slíbených speciálních edic, k dispozici bude za 80 dolarů Deluxe Edition, která kromě hry obsahuje také budoucí DLC prostřednictvím Season Pass. Zakoupit si budeme moci digitální i krabicovou verzi. Collector's Edition pro sběratele bude stát dokonce 150 dolarů a krom všeho z edice Deluxe bude obsahovat také soundtrack na vinylové desce, sešit s uměleckými náčrty a ještě něco navíc. Pro předplatitele je připraven jistý 'Family kick-back' (k dispozici pro všechny edice) čítající tři exkluzivní vozy a zbraně, jež můžete vidět na obrázku výše. Lákavý je především červený Mustang.

Zdroj: 2K Games
reklama