reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Mass Effect: Andromeda se zase zdrží, ale je tu nový trailer

8.11.2016, Jan Vítek, aktualita
Mass Effect: Andromeda se zase zdrží, ale je tu nový trailer
Příznivci série Mass Effect si bohužel musí na nejnovější díl Andromeda ještě počkat, protože jeho vypuštění bylo opět odloženo, a to na druhý kvartál 2017. Malou náplastí na bolístku je alespoň nový cinematický trailer.
Titul Mass Effect: Andromeda byl poprvé ohlášen již v roce 2012 a na E3 2015 bylo uvedeno první video a další přímo ze hry bylo zveřejněno nedávno při příležitosti představení budoucí PlayStation 4 Pro. Už na jaře tohoto roku bylo ohlášeno, že tato hra nepřijde na trh ještě letos, ale až v prvním kvartálu příštího roku. Nyní jsme se dozvěděli, že to nebude ani ten první kvartál, ale až druhý, takže přinejlepším v květnu 2017. Další podrobnosti bychom se mohli dozvědět ještě nyní v listopadu.





Už nyní bylo prozrazeno, že se vrací tzv. loyalty missions z titulu Mass Effect 2. Jde o typ misí, kde jedním z cílů je získat loajalitu dalších členů týmu, což bude záviset na našem chování a jednání. Zásadní rozdíl ale je, že nyní budou takové mise spíše volitelným doplňkem, se kterým se nemusíme zabývat, pokud nechceme.


Mass Effect: Andromeda nás vezme do cizí galaxie (hádejte jaké), kde budeme mezi nebezpečnými světy hledat nový domov pro lidstvo. Důraz bude kladen na všemožné NPC, s nimiž přijdeme do styku a z nichž si vybereme svůj tým. Tvůrci slibují hrozivé nepřátele, ničitelné prostředí, zbrusu nové zbraně a vybavení a také zajímavý vývoj hlavní postavy a jejích schopností s využitím klasického postupového stromu a už bez systému tříd (jednotlivé schopnosti budeme moci libovolně kombinovat). Hrát budeme moci kampaň pro jednoho i ve 4 lidech a komu nebude stačit samotná hra, může si objednat speciální verzi Collector’s Edition, která zahrnuje také vozítko NOMAD ND1 v měřítku 1:18 na dálkové ovládání. Ono samotné bude ke koupi za 199 dolarů.

Zdroj: wccftech

reklama