reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Master Internet: Živý server v akci

11.3.2013, PR článek , inzerce
Master Internet: Živý server v akci
Hostingová společnost Master Internet zveřejnila časově omezenou akční nabídku svého vlajkového produktu - Živý server. Provozovatelé webů tak mohou teď za velmi výhodných podmínek přejít na špičkovou hostingovou technologii se smluvní garancí spolehlivosti.

Redakce Světa hardware není autorem tohoto článku a nezodpovídá za jeho obsah.


Provozovatelé internetových stránek, e-shopů a dalších webových projektů tak mohou v těchto dnech za velmi výhodných podmínek přejít na špičkovou hostingovou technologii se smluvní garancí spolehlivosti.


Živý server - cloud, za který platíte dle využití


Hosting v cloudu je stále diskutovanější alternativa k provozování vlastních serverů. Jedná se o kompletní outsourcing serverového hardware (procesorový výkon, operační paměť, diskový prostor) se smluvní garancí dostupnosti služby (SLA) a s možností libovolného flexibilního růstu.

Živý server od Master Internet je high-endová služba, která spojuje všechny výhody cloud hostingu a speciální model účtování na základě reálně využívaných prostředků serveru v čase. Zákazník pak platí pronajatý server pouze za to, co pro něj skutečně “udělá”. Živý server tímto způsobem ušetří nemalé náklady ve chvílích, kdy je využíván minimálně (v noci, o víkendech, během prázdnin a podobně).



Například provozovatel e-shopu standardně musí dimenzovat parametry serveru tak, aby byl ve špičce schopen vykrýt všechny návštěvníky. Když pak v noci jeho virtuální server de facto spí, na ceně za provoz se to žádným způsobem neprojeví. V případě Živého serveru od Master Internet jsou všechny takové momenty brány na zřetel, a to velmi precizně: ve 20-vteřinovém intervalu. Kdykoli Živý server nevyužíváte, tak za něj zkrátka neplatíte.


Akční tarify Živého serveru


Master Internet láká nové zákazníky k vyzkoušení Živého serveru akční nabídkou tří konfigurací, z nichž ten nejnižší začíná na 1 GB RAM, 1 jádru CPU a 10 GB diskového prostoru od 90 Kč měsíčně (až po 566 Kč měsíčně při nepřetržitém využití prostředků serveru na 100 %). V případě Živého serveru je smluvně garantována extrémně vysoká dostupnost “čtyři devítky” (tj. minimálně 99,99 % běhu bez výpadku) a je samozřejmě poskytován včetně všech potřebných služeb, které s provozem serveru souvisejí (vysokokapacitní připojení k Internetu, zálohování dat, monitoring a podpora), případně s administrací a dalšími doplňkovými službami na přání zákazníka. V nabídce doplňků nechybí ani sofistikovaný firewall, který v jednom zařízení spojuje mnoho vrstev ochrany proti široké škále síťových útoků.

Pro informace o dalších akčních tarifech Živého serveru klikněte zde.

Pokud chcete přímo kontaktovat obchodní oddělení Master Internet, volejte 777 919 300 (Datacentrum Praha) a 777 919 800 (Datacentrum Brno).


Technologie a bezpečnost na špičkové úrovni


Živý server je, stejně jako další cloud hostingové služby Master Internet, provozován ze špičkově vybavených datových center v Praze a Brně. Dvě klíčová, geograficky oddělená datacentra jsou pro Master Internet specifická a dodávají přednímu hráči na poli serverhostingu dlouhodobý image stability a bezpečnosti. Díky rozložení technologií do dvou oddělených lokalit neovlivní výpadek jedné hardwarové platformy běh poskytované služby. Obě datacentra disponují všemi důležitými bezpečnostními prvky pro zajištění bezproblémového chodu a bezpečnosti uložených dat - zálohovaná internetová konektivita a energie, protipožární systémy, redundance napájecích prvků, atd.


reklama