reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Microsoft na příští rok připravuje dvě velké aktualizace W10

8.8.2016, Jan Vítek, aktualita
Microsoft na příští rok připravuje dvě velké aktualizace W10
Microsoft teprve před několika dny vypustil do světa letošní velkou aktualizaci známou jako Anniversary Update. Někteří na ni stále ještě čekají, přičemž Microsoft si už pomalu chystá další. Mluvit můžeme o aktualizacích Redstone 2 a 3.
Anniversary Update pro Windows 10 dorazil minulý týden v úterý, což je den, kdy Microsoft obvykle vydává záplaty pro své systémy (tzv. Patch Tuesday). Nicméně ještě zdaleka ne všichni mají tuto aktualizaci k dispozici ve službě Windows Update, takže pokud se jí z nějakého důvodu nemůžete dočkat., je možné na nejnovější verzi Windows 10 přejít i jinak.





Nathan Mercer z Microsoftu oznámil, že Anniversary Update bude v letošním roce poslední velká aktualizace a že v příštím roce nás čekají další dvě, které si můžeme zatím pojmenovat jako Redstone 2 a Redstone 3. Microsoft nám o nich zatím neprozradil nic moc konkrétního, což je pochopitelné, když máme teprve srpen 2016, ale něco se přeci jen dozvíme.

Co se týče Redstone 2, pak ten by měl být spojen s nástupem nových zařízení Surface Pro a Surface Book. Microsoft už má první pracovní verze systému s Redstone 2, které budou moci zájemci testovat. Mluví se také o tom, že Redstone 2 bude z dvojice updatů ten významnější. Nic konkrétního o Redstone 3 jsme se ale už nedozvěděli.

Microsoft vypustil Windows 10 v loňském červenci pod kódovým označením Threshold 1, po čemž ještě loni v listopadu přišel Threshold 2. Anniversary Update jako Redstone 1 přišel nyní jako druhá velká aktualizace a nyní to vypadá, že Microsoft se rozhodl systém vylepšovat dvakrát za rok.

Zdroj: The Verge
reklama