reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Mnoho úspěchů v roce 2005

3.1.2005, Štěpán Mrázek, aktualita
Mnoho úspěchů v roce 2005
Vážení čtenáři, Jménem svým i jménem celé redakce bych Vám rád popřál do nového roku mnoho úspěchů v osobním i pracovním životě. Stejně tak bych Vám chtěl poděkovat za přízeň v uplynulém roce, kdy se nám společně podařilo téměř zdvojnásobit...
Vážení čtenáři,
Jménem svým i jménem celé redakce bych Vám rád popřál do nového roku mnoho úspěchů v osobním i pracovním životě. Stejně tak bych Vám chtěl poděkovat za přízeň v uplynulém roce, kdy se nám společně podařilo téměř zdvojnásobit počet unikátních čtenářů Světa hardware. Tento výsledek je pro nás závazkem do nadcházejícího roku, ve kterém chceme i nadále zlepšovat Svět hardware.


Pro rok 2005 pro vás chystáme mnoho novinek a také spoustu zajímavých článků. Jak první, řekněme novoroční, novinku jsme pro vás připravili zkrácenou verzi domény www.svethardware.cz. Pokud nyní zadáte do prohlížeče doménu www.shw.cz, tak budete přesměrováni na Svět hardware. Věříme, že mnoho z vás nemá Svět hardware v bookmarcích, či si jej třeba ani do bookmarků uložit nemůže (školní počítače či třeba internetová kavárna) a tento krok vám urychlí cestu k vašemu oblíbenému časopisu.


Co se týká redakčních novinek, pak na leden pro vás máme nachystán velký srovnávací test osobních audio přehrávačů, které již pomalu začínají přicházet do naší redakce. Pevně doufám, že vám pomůže s orientací v dnešní rozsáhlé nabídce a usnadní vám případný výběr toho pravého kousku, který sedne zrovna vám.


Závěrem bych na vás měl malou prosbu, pokud budete mít zajímavý nápad na srovnávací test, recenzi či třeba ideu jak vylepšit Svět hardware, pak neváhejte napsat na redakční adresu či na můj email.



za redakční tým Světa hardware
Štěpán Mrázek

reklama