reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Modulární skříň Deep Silence 1 v podání Nanoxie

18.7.2012, Jan Vítek, aktualita
Modulární skříň Deep Silence 1 v podání Nanoxie
Německá společnost Nanoxia, která o sobě dala vědět již v roce 2007 a my jsme reagovali recenzí jejích ventilátorů, zanedlouho po své premiéře zmizela z povědomí a namísto ní nastoupil Gelid, i když jeho zástupci přes původně velmi podobné...
Německá společnost Nanoxia, která o sobě dala vědět již v roce 2007 a my jsme reagovali recenzí jejích ventilátorů, zanedlouho po své premiéře zmizela z povědomí a namísto ní nastoupil Gelid, i když jeho zástupci přes původně velmi podobné produktové portfolio popírali jakoukoliv spojitost mezi oběma firmami.




- klikněte pro větší obrázek s animací -


Nyní se Nanoxia vrací, a to s doprovodem zajímavě vypadající skříně vybavené plně modulárním systémem třech HDD klecí, které můžeme na sebe různě vrstvit. Pro disky je tu mimochodem osm pozic, plus jedna v 5,25" šachtě. Dále tu je díky možnosti posunout HDD klece místo pro až 240mm radiátor vodního chlazení, který mohou chladit přední ventilátory a další radiátor se vejde i nahoru.





Prozatím si Nanoxia připravila jen toto krátké představení své nové skříně Deep Silence 1, která také přijde vybavena hluk tlumícím materiálem na bočnicích a snad i jinde. Podrobnější informace jsme se měli dozvědět někdy příště, ale když zabrouzdáte na stránky výrobce (viz zdroj), pak již najdete hotovou prezentaci včetně specifikací.

Dle nich jsou rozměry skříně 517 x 532 x 215 mm (V x H x Š), hmotnost 11,3 kg a jedná se o typ Middle Tower pro desky ATX vytvoření ze SECC a plastu. Společně s ní dostaneme dva přední a jeden zadní ventilátor a pak tu jsou pozice pro dva vrchní, jeden spodní a jeden boční s rozměry 140 či 120 mm. Zajímavý je také údaj "Classic design - Made in Germany", dle nějž bychom si mohli myslet, že skříň byla vyrobena v Německu, ale je otázkou, zda z Německa není právě jen ten design.

Zdroj: TZ Nanoxia
reklama