reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
13.7.2006, Milan Šurkala, aktualita
První betaverze nového internetového prohlížeče Mozilla Firefox 2.0 je na světě a je nabízena volně ke stažení. Doporučuje se však pouze pro testery a vývojáře, ostatním je doporučeno zůstat u stávající verze 1.5.0.4. Nová verze nabídne...
starmen (438) | 17.7.200623:22
Zase flame a zase Opera vs. FF.
Fakt: Opera jako program je rychlejsi
Fakt: FF trpi leakage pameti
Fakt: po delsim pouzivani ­(rady dnu­) je lepsi FF restartovat
Fakt: Opera je pomerne vyladeni monoliticky celek.
Fakt: FF si muzete pretvorit k obrazu svemu.
Fakt: Clovek se musi vyznat v Addonech.

Co je lepsi ? Odpoved je jednoducha. Kazdemu co jeho jest. Si vyberte a dejte pokoj. Ja si vybral Operu. Po case jsem narazil na zavazne chyby ­(mrseni vlastnich ini souboru v cestine na disku po zpracovani UTF­-8 stranek atp.­). Posledni kapkou bylo kdyz jsem kvuli tomu obnovoval porad dokola bookmarky. S kamosem po netu jsme se bavili co koho prohlizec umi, jeho neumel skoro nic. Cokoliv jsem rekl, ze ja mam a on ne mel za chvili taky. A pak si nainstaloval neco, co ja nemel. Tak jsem presel na FF. A jsem spokojenej. Kdyz mi nevyhovuje RSS ctecka takova, tak si nainstaluju makovou, kdyz mi nevyhovuje tato funkce takto, tak si nainstaluji jinej plugin, kterej ji zprostredkovava jinak. Zkratka moznost volby.

Nejvic jsem se musel zasmat jak tu nekdo prohlasoval, ze vyvojari pouzivaji operu. U nas v praci je to presny opak. Kazdy tam ma FF a uz jsem tu svedl drobnou diskuzi s nekym asi pred dvema mesici. Je uzasne, kdyz otevru stranku, dole mi to ukaze jestli je validni prip. kde je chyba ­(treba toto forum ne, protoze ma moc ukoncujicich div tagu­) ­- HTMLValidator dle W3C specifikace. Dale pluginy jako selenium recorder, WebDeveloper atp. Nebo jen ptakovina, kterou oznacite timestamp a ona vam ji prevede do time. Zkratka co si kdo vybere. A skaredej vzhled ? vlezl jsem na stranky s xichtama a nainstaloval prvni, co se mi libil a je to.

Proste kazdemu se libi a hodi neco jineho. Nekdo je rad ze ma veci pohromade a je to kompaktnejsi, nekdo ma rad to, ze si vybere co chce a jakou verzi chce. Opera i FF jsou dobre prohlizece tak uz s flame dejte pokoj :­-D
Odpovědět0  0
Giskarrd | 15.7.200612:27
Hlavni vyhodou FF je to, ze nic neumi.. Po rozsireni FF pluginy neustale pada, a nic z toho nemam.. proste opera rulezz
Odpovědět0  0
Petr1122 | 17.7.200620:10
Něco ti opravdu spadlo,ale na hlavu...FF je poslední dobou daleko stabilnější než Opera.Ta Opera co v 8 verzi spadla na požádání a co předvádí 9 je taky dost otřesné.Už to jednou pochop,Opera už dávno není konkurence pro FF,konkurence je SeaMonkey.
Odpovědět0  0
Yeah Yeah Yeah (80) | 18.7.200615:00
Jako uživatel SM mohu konstatovat, že v žádném případě to není konkurence Opery.

SM je pro uživatele co se nechtějí vzdát Mozilla App Suite­/Netscape. Tedy balíku obsahujícího Browser­/Mail­/IRC ­(+composer­). Tedy All in One rešení.
Konkurent toho kolibříka Opery to není a ani se nesnaží být.

A poznámky typu ­"opravdu spadlo, ale na hlavu­" si nechte na fórum czilly, nejlépe na nějaký padající thread. .p
Odpovědět0  0
descale (1) | 15.7.20067:57
Ve Firefoxu mám nainstalovaný Tab mix plus a nechtěně zavřené založky mi jdou obnovit už dnes :)
Odpovědět0  0
Wolferine (12) | 14.7.200610:48
mno od te doby co je opera zadara sem ji taky zkousel.neni to spatny prohlizec,mel veci co mi u FF chybeli­(prehazovani tabu,kos,sessin saver­)..ale tz uz do FF jsou a to okonce jen jako jedewn plugin.Ale hlavni duvod proc sme se vratil zpet k FF byl ze mne proste na pomalejsim pripojeni ­(gprs,zarusena WIFI­) renderoval stranky do pouzitelne p­[odoby rychelji nez Opera ­(a neni to jen ma zkusenost)
Odpovědět0  0
Wolferine (12) | 14.7.200610:49
pouzitelna podoba­-kdy uz jde treba neco cist,klikat a tak.Mozna oepra nacte celou stranku rychleji­(nevim,nemeril sem­) ale vykresluje jinak a jako prvni mi vetsinou vzkreslovala veci ktere sem nepotreboval a text az potom
Odpovědět0  0
snajprik | 14.7.200611:16
No jo ked to nevies nastavit tak je to blby, ale skus si raz sadnut za PC, kde je ta Opera nastavena a padne ti sanka, nepoznam IT­-čkara ktory by nepouživak Operu tu sa da nastavit vsetko a nic vzlom aj cez ine programi sa da ist na internet ale je to tak nepohodlne, zdlhave, pracne a neefektivne problemi z oknami,... to je taky rozdiel ako sa v PC prehrabavat cez win okna oproti Total comanderu, ale nevravim že FF je zly program, ale Opera sa mi vidi ovela lepsia :)
Odpovědět0  0
Tifosi (66) | 13.7.200623:19
Opera je pro me jednoznacne nejlepsi prohlizec :c­) Proc mit externi ctecku RSS treba,kdyz pak vybrany clanky stejne prohlizim v browseru? Kde byly prvne pouzity slavny Tabs ­(ted jsou uz i v MIE7­)? Kdo prisel s naprosto genialnim ovladanim mysi? To jsou dve funkce,ktery jsou pro me proste k nezaplaceni :c­) Proto mi driv reklama v Opere nevadila a ted mi nechybi ;c)
Odpovědět0  0
Abel (8) | 13.7.200620:29
na jednu stranu me jako dlouholeteho operistu se*e ze ma opera tak malo procent uzivatelu, ale na druhou stranu je to dobre, protoze aspon je absolutne bezpecna, nikdo na ni nehleda exploity a i podle Secunie ­(sencuie nebo jak se to pise­) ma absolutne ­"cisty trestni rejstrik­", narozdil od ff, nebo nedej boze ie...

takze Operisti: neflejmujme a budme radi, ze jsme na tom tak, jak prave jsme. az ff nekdy v budoucnu prekroci hranici 50 procent a opera treba 10, tak uvidime kdo bude vic zaplatovat :)
Odpovědět0  0
f3z0j (1) | 13.7.200620:09
Jakozto velmi spokojeny Operista jsem vlastne rad, ze nemame tak velky podil na trhu. Alespon se bad guys tolik nevyplati hledat v Opere exploity, kdyz tu je 80% IE a 15% FF ­(cisla si cucam z prstu­) :­-D
Odpovědět0  0
O | 13.7.200620:32
Keby bolo Ferrari zadarmo ako Opera, tak ho ma viacej ludi. Blby priklad.
Odpovědět0  0
a8nr (84) | 13.7.200622:45
1 bug denně­(prozatím FF 1, Opera 0, u IE se stav mění každým dnem­): http:­/­/browserfun.blogspot.com/
Odpovědět0  0
Jiří Mrázek (89) | 13.7.200616:11
Hehe, zase dotahujou konkureci, to bude zase opevovani co vynalezli na ­"Ameriku­" pritom konkurence to ma uz x verzi dopredu :D
Odpovědět0  0
tommas.k | 13.7.200616:59
Trapni operisti ... je vas 1 % a vyskakujete, akoby ste mali podiel IE :­-/
Odpovědět0  0
Jiří Mrázek (89) | 13.7.200617:12
V jiste slova smyslu mas pravdu :­), starsi verze O se hlasili jako IE ;­).
Odpovědět0  0
wessan (53) | 13.7.200617:26
uprimne me netrapi, ze operu ma 1­-5% lidi, protoze prijmy opery lezi uplne nekde jinde a jedine o co chci je, aby opera mela penize na vyvoj prohlizece ... to ze jsem mezi temi 1­-5% beru jako stesti ... protoze pokus pouzivat ff ztroskotal na jeho nepouzitelnosti a na tom, ze to pro me byl v podstate ie ... jinak kazdemu podle gusta
a k tomu podilu: opravdu verite, ze vetsi podil znamena lepsi prohlizec, nebo to vytahujete jen jako jediny argument proti opere, protoze krome pochybnych extensions ­(nekomu vyhovuji, nekomu ne­) zadny nemate?
Odpovědět0  0
andre_z (154) | 13.7.200620:10
Ono se Ti ani nedivim, ze tvuj pokus ztroskotal. On FF neni pro kazdou LAMU ­(v zakladu to LAMe staci pokrocilejsmu uzivateli NE!­). Ale pokrocilejsi uzivatel si tam proste co potrebuje doda.
A v OPERE? Tam je vsechno a to ja osobne u SW nesnasim. K cemu potrebuji mailoveho klienta?? Kdyz pouzivam MS Outlook. K cemu integrovana RSS ctecka?? Kdyz pouzivam jinou... atd. Je pravda, ze OPERU 9 mam instlou, abych ji vyzkousel, ale nelibi se mi. Snad by se to casem i zmenilo. Ale nemam zajem.
Odpovědět0  0
Yeah Yeah Yeah (80) | 13.7.200620:50
Právě že on je pro KAŽDOU lamu. :­-P

Profesionálové používají AiO. Takže já v Opeře RSS ani M2 nepoužívám, ale rád využiji ihned po instalaci Mice Gestures, IRC etc. :P
Odpovědět0  0
Jakub Hegenbart | 15.7.200613:28
Mno dobře, jestli se vývojáři počítaj mezi lamy... Nebo má Opera něco na způsob XULRunneru? Až bude mít, dej mi vědět. :­-)
Odpovědět0  0
Jakub Hegenbart | 15.7.200613:38
Hmm, vypadá pěkně. Zkusmo jsem si ji nainstaloval. Jen nechápu, proč se neumí správně nakonfigurovat a proč mi po každém spuštění hlásí ­"Opera Mail Error: Store Init Failed­" a proč se mě pořád ptá, jestli ji chci jako výchozí prohlížeč, když pokaždé zaškrtnu, ať už se neptá. Že by někde soudruzi přeci jen něco nevychytali? :)
Odpovědět0  0
JakubR | 17.7.20068:32
blbost. To jsi viděl nějakou Operu před deseti lety, ne? Opera 8 ani 9 nemá defaultně nastaveno, aby se ptala, jestli má být výchozím prohlížečem. Emailový klient též sám od sebe neotravuje, pokud jej sám nezačneš používat. Nastavit se umí sama, dá se zvlolit, jestli má nastavení zjistit z IE:­) Jsi LAMA a nebo dost opožděný vývojář
Odpovědět0  0
Jakub Hegenbart | 17.7.200614:08
Ne, jsem běžný uživatel, který stáhnul ten nový instalátor a nainstaloval. ;­-­) Pouze konstatuju fakta, nic víc. Zkusil jsem to ještě jednou na jiném stroji. Výsledek? Ve standardním nastavení instalace se nepřidala do nabídky Start uživatelů, má ji tam jen správce. Pokud si založím jednotný profil, dělá přesně to, co píšu: Chyba při inicializaci a neustále se ptá, jestli ji chci jako výchozí browser. ­(Navíc mi teď při hledání konfigurace, abych mohl aspoň tu poštovní funkci zrušit, slušně žbuchla kvůli nepovolenému přístupu do paměti.­) Lamu si odpusť. Možná nevíš, že se jedná o užitečné jihoamerické zvíře.
Odpovědět0  0
Jakub Hegenbart | 17.7.200614:15
Oprava: „Pokud si ve vlastním nastavení instalace založím jednotný profil ­(jediná „vlastní volba“ kromě instalačního adresáře­), pak kromě toho, že se nepřidá do nabídky Start uživatelů, dělá ještě navíc přesně to, co píšu.“ Snad je to takhle dost srozumitelné.
Odpovědět0  0
Yeah Yeah Yeah (80) | 18.7.200614:20
Na to stačí jen operacesky.net
Možná se tím budou i zabývat. ;­-­)

Opravdu nechápu co je na instalaci Opery tak složité. :­)

Dokonce i Linux users s tím mají problémy. Ale že consoli používat umí? :­-­) Nebo dokonce programovat.. :­))
Odpovědět0  0
Yeah Yeah Yeah (80) | 18.7.200614:15
Co sem taháte XULrunner?! XUL už je standard? To že XUL používá standardizované věci ještě neznamená, že Opera bude implementovat Mozilla­-based stuffs.

A věř mi, že plno vývojářů jsou lamy­[tečka­]

Takže si XULrunner používejte. Nic proti tomu nemám, aspoň to někdy v budoucnu pojede i na Be systémech...ale spojovat XULrunner s prohlížečem jako je Opera to je vrchol.­(resp. Tahat XUL na web.­) Připomíná mně to proprietární věcičky od MS.

So wake up dude! Opera is browser!
Odpovědět0  0
wessan (53) | 13.7.200621:21
1­) kdyby bylo v opere vsechno a zabirala porad min nez ff a byla zadara, tak by to bylo super ... ale vsechno tam opravdu neni, i kdyz mi tam nic moc nechybi
2­) co clovek nechce pouzit, o tom ani nevi ze tam je ... a znovu to zopakuju ­(i kdyz je tam vsechno zabira opera min pameti a je rychlejsi nez ff bez jakehokoliv rozsireni­)
3­) ja v opere pouzivam i mail a rss, prijde mi proste logicke, ze tyhle nastroje mam integrovane dohromady a pokud bych nechtel, tak muzu pouzit outlook a driv to tak bylo, nez jsem zjistil jak lehce a ucine se v opere prohledavaji maily
4­) ad lama: :­) budu skromny a pouze budu konstatovat, ze prace s pocitacem patri z jeji podstaty k me praci a jestli se lama rozlisuje podle toho, ze ­"nehodla travit cele dny, aby dodal do prohlizece zakladni funkcionalitu, kterou od nej ocekava v zakladu a fakt ho nebavi hledat a hadat, co asi ktery plugin presne dela a pro ktere verze je urcen a zda pak ff nebude padat kazdou minutu­", tak jsem lama
Odpovědět0  0
Yeah Yeah Yeah (80) | 13.7.200622:05
Připomínáš mně kamaráda Operistu :­-­) Já mám tu výhodu, že např. právě teď používám SeaMonkey, ale asi rok jsem používal Fx ­(před verzí 1.0­)..
Taky ho strašně vytáčí a nedokáže pochopit jak Fx nemůže mít CTRL+Z ­(resp. undo­), sessions apod.

Fx to jak vidím potichoučku přidává..napřed přeskládávání tabů, teď i sessions a undo..přístě to bude zvětšování I obrázků? ­(full zoom­)..nebo F12? :­)­)

Vlastně už vím co nedávno okopíroval..a to mi nikdo nepopře. Firefox měl na všechny možné errory CSS, JS etc. ­"JavaScript Consoli­", ale teď ji přejmenoval po vzoru Opery na ­"Error consoli­" ;­-)
Odpovědět0  0
andre_z (154) | 14.7.20069:31
He to bylo trochu nadnesene s tou LAMOU ;­-­) Ale jestlize nekdo napise, ze mu pripadl FF stejny jako IE. Tak bud neumi s prohlizecem pracovat, nebo mel klapky na ocich.
Nejsem zaryty FFak i OPERA se mi v lecčem líbí, ale nevyhovuje mi vzhled.... ­(samozrejme da se zmenit­) a usporadani.
Ale jak už sem psal...co potrebuji si dodam. Co nepotrebuji. Tam proste nechci.
A psat, ze by mnel nekdo travit cele dny hledanim dolpnku HAHAHAHA tak ted sem se pobavil. Trapna vymluva ­(argument­).
A FF je plne funkcni i bez doplnku....ty jeho jenom upravuji k pohodlnejsi praci.
A FF mi v kazdem pripade kazdou minutu nepada..ba naopak jede cely den bez problemu.
Odpovědět0  0
Yeah Yeah Yeah (80) | 14.7.200611:53
>Ale jestlize nekdo napise, ze mu pripadl FF stejny jako IE. Tak >bud neumi s prohlizecem pracovat, nebo mel klapky na ocich.
On JE stejny! Probuď se :­-­)
btw hoď mně maila, někdy chci napsat článek jak je Fx ­"podobný­" MSIE :­)­)

>Nejsem zaryty FFak
:­)­)

>co potrebuji si dodam. Co nepotrebuji. Tam proste nechci.
Ale, že Windows XP mají v sobě tolik zbytečností ti nevadí? hm
dobře, ale i tak má Opera pořád menší velikost instalátoru, je svižnější a propracovanější. :­) Zbytek trapností jako je kapátko si doplním pomocí Widgetů..

>A psat, ze by mnel nekdo travit cele dny hledanim dolpnku
>HAHAHAHA tak ted sem se pobavil. Trapna vymluva ­(argument­).
Jo je to tak...taky jsem tomu nevěřil, ale běžný Opera user nezná žádné addons.mozilla.org, extensionsmirror.nl či mozdev.org

>A FF je plne funkcni i bez doplnku
A kde teda najdu CTRL+Z ­(undo­) v 1.5.0.4 mhm? :­-­)­)­)
Nebo sessions? mhm..

>A FF mi v kazdem pripade kazdou minutu nepada..ba naopak jede
>cely den bez problemu.
Ano a žere 150 MB ;­-­))
Odpovědět0  0
andre_z (154) | 14.7.200613:13
Tak koukam, ze se z toho stava diskuze jak na ZIVE.
Na zacatek jen podotknu..ze neni potreba utocit. Myslim, ze tady je komunita na daleko vyssi urovni nez na ZIVE.
Kazdy z techto programu ma neco co komu vyhovuje.
Jen jednu poznamku bych mel. Odkdy je IE zalozene na GECKO???? IE i FF jsou zalozene na jinem jadre. Ale jinak je stejny....oba slouzi k prohlizeni WWW stranek :­-D
Nevim k cemu Ctrl+Z kdyz funguje Backspace? A co se tyce Memory Leak ten opravdu FF má. Ale mám otestováno, ze tam kde je pamet velka. Se FF moc neomezuje. Ale tam kde te pameti je mene si te pameti take mene ­"alokuje­".
Jinak co se EXTENSION tyce...nevim jak ty, ale ja mam par oblibenych a pokud narazim na nejake nove a ty se mi zalibi. Tak si je tam hodim.
Odpovědět0  0
Banshee (45) | 14.7.200613:50
Argumentovani Yeah je opravdu maximalne trapny. Na druhou stranu ty zmeny co maji prijit sou vetsinou opravdu jen dotahovani Opery. Treba ten kos na zavreny stranky pouzivam denne. S tim ze FF vypada stejne jako IE to bylo predpokladam mysleno ze tak vypada jen co se tyce designu. A to je podle me pravda. Vyhoda je ze lamky co prechazeni z IE nejsou zaskoceni novotou a rychle si zvyknou. Nevyhoda je ze prebirat hnusny a neefektivni rozvrzeni z IE se me moc nelibi. Ale predpokladam ze se da skinovat... nikdy jsem FF dlouhodobe nepouzival. A ani nebudu zacinat, je to sice kvalitni prohlizec ­- ale dokud tu bude Opera, tak porad jen ­"ten druhy­" ­(pro me­). Nikomu nic nenutim. Peace
Odpovědět0  0
andre_z (154) | 14.7.200623:07
Zrovna sem pripojeny pres OPERU a zkousim co umi. No umi toho hodne ;­-­) A prave sem prisel co je to vase Ctrl+Z.....Zajimava vecicka. Ale jelikoz jsem si tak nejak zvyknul otvirat odkazi stiskem prostredniho tlacitka ­(tedy otviram vzdy novy panel­). Tak bych to vyuzil malo, ale i presto je to velmi dobra vec
A ted k tomu kosi. No na pocitaci kde pracuji jenom ja. Je to dobra vec, ale tam kde ma pristup i nekdo jiny. To dava jenom vetsi prostor k tomu, aby nekdo kontroloval naposledy zavrene stranky :­-­( . A zrovna ten kos ve mne pri testovani vyvolaval rozporuplne reakce. Ale jinak se mi velmi libi ty nahledy stranek ­(pri najeti nad dany panel­) :­-­)
PS: Samozrejme, ze mam jiny skin ve FF ten standartni nic moc :­-/
Odpovědět0  0
Mr.Nigga (14) | 16.7.200611:22
Když Operu vypneš a někdo jinej ji zase zapne, tak je koš prázdnej
Odpovědět0  0
Yeah Yeah Yeah (80) | 18.7.200615:04
>To dava jenom vetsi prostor k tomu, aby nekdo kontroloval naposledy zavrene stranky :­-­( .

To stejné umožňuje Historie ve Fx. Takže? A Opera i Fx umožňují vymazat důvěrná data při vypnutí..
Odpovědět0  0
andre_z (154) | 18.7.200618:23
To ja samozrejme znam, ze jde nastavit, aby se pri vypnuti mazala duverna data. Mam to nastavene tak, ze se mne vzdycka zepta. Jaka data chci vymazat.
Ale ne kazdy uzivatel je tohohle znaly. A proto pro mne postrada smysl.
A mimochodem FF neco podobneho ma uz davno pod zalozkou ­"Přejít­" kde je pár naposledy otevřených stránek a nakonci možnost přejít do ­"Historie­"

No proste jak uz tu zaznelo nekolikrat ­"Nekdo ma rad FF a jiny zase OPERU­" Oba dva maji neco co jiny nema A kdyby byly oba stejní....tak by to bylo o ničem.
Odpovědět0  0
Yeah Yeah Yeah (80) | 18.7.200619:35
Ach jo..
Odpovědět0  0
Yeah Yeah Yeah (80) | 18.7.200616:35
Přesně tak DESIGNOVĚ.

A to maximálně trapný chci citovat. .p
Odpovědět0  0
Yeah Yeah Yeah (80) | 13.7.200617:46
Přesněji skoro 10% :p

A má pravdu. Vývojáři Fx pořád žvatlají o tom jak je Fx simply a že nepotřebuje zbytečně nabobtnalý prohlížeč ­(čímž je i tak:­)­) se spoustou fcí atd. a oni si vklidu pomaličku přidávají nové funkce .­)

Cituji: B.R. ­-> That­'s especially difficult for us, because the goal of Firefox has always been just to make things simpler, and making things simpler usually doesn­'t mean adding grandiose new features and making sure that the next version has something that identifies it as being new, which has kind of been the ­(Microsoft­) Office model to date, every release has to have something new so people know they got their money­'s worth.

A to Undo closed tabs ­(aka CTRL+Z ve vyspělých browserech ­), či Sessions :D

Vážně k smíchu. :­) Vivat Firefox! ;­-D
Odpovědět0  0
Yeah Yeah Yeah (80) | 13.7.200617:48
*nepotřebujeme
*A to Undo closed tabs ­(aka CTRL+Z ve vyspělých browserech ­), či Sessions je v Fx 2B1 co? :D
Odpovědět0  0
joghurt (12) | 13.7.200619:02
A jsou Ferrari spatna auta protoze je ma minimum lidi?
Odpovědět0  0
wessan (53) | 14.7.200616:48
misto ferrari bych zkusil radsi porsche ... kdo ma ferrari, tak jezdi celkem casto do servisu :)
Odpovědět0  0
scn | 14.7.200611:02
Firefox nikdy nebyl a nebude o dotahovani se na Operu,
ale o kraceni svou vlastni cestou. Tou cestou je hlavne
maximalni zjednoduseni pro normalni lidi ktery doted byli
zvykli na IE, a minimum zbytecnosti v zakladni instalaci.
Takze nazor, ze vyvojari nejsou schopni dat do Firefoxu
veci ktere ma Opera, je mylny. Oni je tam dat ani nechteji.
Naproti tomu davaji kazdemu moznost svobodne volby pomoci
extensions, cili experti maji vsechno co chteji. To v Opere
nemam ani kdybych chctel sebevic. Proto ji pouzivam jenom
na obcasne browsovani, ale kdyz potrebuji nejakou funkci,
prechazim na FF. Peace. ;­-)
Odpovědět0  0
Jakub Hegenbart | 15.7.200613:27
Dotahujou základní nastavení, ne Operu samotnou. ;­-)
Odpovědět0  0
Yeah Yeah Yeah (80) | 18.7.200614:52
Přiznání? :­)­)

Ale že mně před rokem byli všichni schopni říct jak je Fx normální použitelný browser. A najednou se od Vás dozvídám, že ­"ještě­" ­"pořád­" dotahuje základní nastavení­(asi jste chtěl říct vlastnosti resp. fce­).
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.