reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Možností, jak „chytře“ tisknout, je dnes mnoho

29.10.2013, PR článek , inzerce
Možností, jak „chytře“ tisknout, je dnes mnoho
Nabídka více než půl milionu tiskáren na českém internetu prakticky znemožňuje získat ucelený přehled. Na webu chytrytisk.cz však Konica Minolta nabízí možnost výrazně snížit pořizovací náklady na tisková zařízení, nebo je díky pronájmu srazit úplně na nulu.

Redakce Světa hardware není autorem tohoto článku a nezodpovídá za jeho obsah.


Český internet nabízí odhadem více než půl milionu modelů tiskáren a pro běžného uživatele je takřka nemožné mít v tomto sortimentu ucelený přehled. Konica Minolta však na svém webovém portálu Chytrytisk.cz nabízí možnosti, jak výrazně snížit pořizovací náklady na tisková zařízení, nebo je srazit úplně na nulu, a to díky výhodnému pronájmu.

Poraďte se!


Před samotnou koupí či rozhodnutím o pronájmu nabízí portál možnost zaslat nezávaznou objednávku. Poradit se s odborníky a konzultovat s nimi svůj záměr ještě před pořízením se určitě vyplatí. Stává se totiž, že firmy často používají naprosto nevhodná zařízení určená spíše pro domácnosti, a mají tak vysoké náklady na tisk. Opačnou variantou jsou vlastní plně vybavené stroje, které zákazníci nejsou schopni ani plně využít. Díky profesionálnímu posouzení Vašich potřeb zde však pořídíte vždy to, co skutečně potřebujete. Specializovaná rada je bezplatná.


Laserové tiskárny nemusí být drahé!


Ušetřit desítky procent lze nákupem předváděcího nebo použitého modelu. Všechna zařízení, která jsou na portálu v nabídce, mají přitom ověřený původ. Před prodejem jsou pečlivě otestovány, repasovány a na důkaz kvality opatřeny šestiměsíční zárukou. V případě, že si z nabídky takřka 150 tiskových strojů nevyberete, můžete vyplnit poptávkový formulář a konzultant se s Vámi spojí, jakmile pro Vás bude k dispozici požadované zařízení. Nabízený sortiment se totiž neustále obměňuje a doplňuje o nové přístroje.


Pronájem na dva způsoby


Chytrytisk.cz v současné době nabízí dvě možnosti pronájmu. „Tiskový tarif“ je ideální pro firmy, které si chtějí dlouhodobě zajistit levnější tisk. Díky volitelné službě ePRO odpadá veškerá starost o dodávky spotřebního materiálu či náhradních dílů. Tyto požadavky jsou automaticky hlášeny dodavateli, který mnohdy vyřeší možný problém ještě dříve, než se o něm vůbec dozvíte. Garance bezplatného odstranění všech závad, a to těch vzniklých jak výrobní vadou, tak opotřebením, platí po celou dobu trvání smlouvy. Rozsah této záruky je tedy daleko větší, než u záruky zákonné. Pokud zařízení nejde opravit, máte nárok na jiné s obdobnými parametry. Jako zákazník platíte jen smluvně zaručenou cenu za skutečně vytištěné stránky.

Také účtování je jednoduché. Již podle názvu obou variant je podobné jako u mobilních operátorů. U „Tarifu“ platíte za vytištěné stránky v pravidelném měsíčním vyúčtování. Pokud zvolíte variantu „Tiskového kreditu“, předplacenou částkou 5000 Kč můžete tisknout černobíle nebo barevně po dobu tří měsíců. Samozřejmostí je však i zapůjčení stroje v řádu dní, což je vhodné například v případě pořádání krátkodobých konferencí a podobně.

Pronájem multifunkční tiskárny tedy podstatně sníží náklady a zákazníkovi nepřináší žádná rizika.
reklama