reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

MSI odhalilo vylepšený notebook CX640

25.4.2011, Jan Vítek, aktualita
MSI odhalilo vylepšený notebook CX640
Společnost MSI nedávno vypustila ve Spojených státech na trh notebook CX640, jenž posloužil jako základ při vývoji modelu CX640MX. Ten nabídne vymoženosti jako HiFre Antenna pro vylepšení bezdrátového připojení, senzor úrovně okolního osvětlení...
Společnost MSI nedávno vypustila ve Spojených státech na trh notebook CX640, jenž posloužil jako základ při vývoji modelu CX640MX. Ten nabídne vymoženosti jako HiFre Antenna pro vylepšení bezdrátového připojení, senzor úrovně okolního osvětlení a SRS audio systém.



Notebook CX640MX má také střízlivý design kombinující černou a stříbrnou barvu a výrobce také dbal na to, aby pevný disk byl umístěn uprostřed těla, a byl tak lépe chráněn před nárazy. Vylepšen byl také chladicí systém s ohledem na to, aby podložky pod zápěstí zůstaly chladné a co nejvíce konektorů bylo odsunuto na levou stranu, což s nadšením určitě přivítají především leváci.



Co se týče specifikací, pak CX640MX je vybaven 15,6" obrazovkou (1366 x 768, LED podsvícení), druhou generací platformy s procesory Core i3/i5/i7 - Huron River, až 640GB pevným diskem, grafikou GeForce 410M (nebo také GeForce GT 520M), DVD vypalovačkou, čtečkou karet a pak je tu už obvyklá sestava v podobě Gigabitového Ethernetu, 802.11 b/g/n WiFi, volitelného Bluetooth 3.0, 1,3megapixelové webkamery, volitelného USB 3.0 (dva porty) a 6 nebo 8článkové baterie.

Notebook je v Evropě již k předobjednání za cenu kolem 514 euro.

Zdroj: TCM
reklama